Amasya

Genel seçime doğru

12:16 14 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, seçim çalışmaları kapsamında Muharip Gaziler Derneği üyeleri ve AK Parti Amasya Mahalle temsilcileriyle buluştu

Pirler Parkı’nda gaziler ve partililerle görüşen İpek, atalarımızın emanet ettikleri toprakların iyi yönetilmesini ve ülkenin zengin kaynaklarına sahip çıkılmasını istediğini ifade etti.

AK Parti kurulmadan önce yönetimlere demokrasi dışı müdahalelerde bulunulduğunu, ihtilallerin ve koalisyonların oluştuğunu ifade eden İpek, "Yani istikrarsız yönetimlerle Türkiye yönetilmeye çalışılmış, milletin elindeki ülkeyi yönetme yetkisi alınarak, milletin seçmedikleri tarafından karar verilen bir ülke konumuna getirilmiştir. Türkiye bugün çok daha iyi konumda olacakken maalesef bu müdahaleler ülkemizi daha aşağı konumlara düşürmüş ve diğer ülkelerle rekabet edemez hale getirmiştir. İşte Ak Parti bu istikrarlı yönetimiyle, bu oyunlara 13 yıldır 'dur' diyerek Türkiye’ye yeni bir kalkınma ivmesi kazandırmıştır" diye konuştu.

Koalisyon hükümetleriyle ülkenin sürekli gerilediğini söyleyen İpek, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu ülkede kötü yönetimi oluşturmak için meydana gelen koalisyonlar tesadüfen oluşmuş koalisyonlar değildir. Bu koalisyonlar Türkiye dışında üst akılların yapmış olduğu planlar sonucunda Anadolu’nun birlik beraberlik içerisinde bulunan vatanperver insanını siyasi olarak bölüp parçalayarak oluşturulmuştur. Çünkü Türkiye’de koalisyonlar oluşunca Türkiye’nin kötü yönetilmesi mukadderdir."

İpek, 1 Kasım seçimlerinin önemli ve milletin seçimi olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:

"Bizleri bu coğrafyada güçsüz kılmak isteyen, kaynaklarımıza ve ekonomimize hükmetmek isteyen dış mihraklar bizleri yavaşlatmak istiyor. Türkiye’nin güçlenmesine ve söz sahibi olmasına karşı çıkıyorlar çünkü biz güçlenirsek bu coğrafyada Türkiye’nin söz sahibi olacağını biliyorlar. 1 Kasım seçimleri Cumhuriyet tarihimizde bugüne kadar yapılan ve yaşanan seçimlerin en önemlisidir. Ülkedeki istikrarın sürmesi ve bugüne kadarki kazanımların üstüne koymak için yapılacak olan en önemli seçimdir. AK Parti'nin tek başına iktidarını sağlamamız lazım. Eğer bir kez daha sendelersek ve tökezlersek istikrar bozulur ülkeye ve halka hizmet ve de yatırımlar durur, ülkemizin gelişimi de geri kalır. Eğer koalisyon olursa dış mihraklar başarılı olur. O yüzden bu seçim milletin seçimidir.” 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.