Amasya

Taşova’da öğrenci servis araçları denetlendi

16:56 09 Şubat 2018
Taşova’da öğrenci servis araçları denetlendi

Taşova ilçesinde, öğrenci servis araçları denetlendi.

Taşova Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri İsmet Bolat, gazetecilere yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından öğrencilerin can güvenliğini sağlamak, servis araçlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek ve araçların belirlenen çalışma kurallarına uyup uymadıklarını gözlemlemek amacıyla öğrenci servis araçlarının denetlendiğini söyledi.

Yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte öğrencilerin, güvenle okullarına gidip gelmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını ifade eden Bolat, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın güvenle okullarına gidip gelmeleri için tüm tedbiri alıyoruz. Yapılan denetimlerde herhangi bir eksiklikle karşılaşmadık, araçlarda sürücülerin yönetmeliklerde belirtilen şartlarda taşıma yapılıp yapılmadığını kontrol ettik. Öğrencilerin güvenli ve emniyet içerisinde taşınmaları konusuna hassasiyet gösteriyoruz. Öğrenci servislerinde emniyet kemeri takılması, ilk yardım çantası ve yangın tüplerinin kontrolü ile düzen ve konforlarını denetliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.