Ankara

Kutlu Doğum Haftası

12:26 26 Nisan 2016
Kutlu Doğum Haftası

Keçiören'de ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 3 ayrı okulda 2 bin 500 öğrenciye seviyelerine göre dini kitaplar hediye edildi.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Türkiye Diyanet Vakfı Keçiören Şubesi ve Ayvalı Merkez Camisi Derneği organizesiyle, Keçiören Ayvalı Mahallesi'nde bulunan ilkokul, ortaokul ve lisede 2 bin 500 öğrenciye "Hz. Peygamber'i Okuyorum", "Peygamberimizin Hayatı" ve "Siyer-i Nebi" adlı kitaplar hediye edildi.

Bir haftalık okuma süresinin sonunda gönüllü olarak 2 bin öğrencinin katıldığı ve dağıtılan kitapların içeriğinden hazırlanan test yapıldı.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin takdim edileceği Ayvalı Merkez Camisi'ndeki programda konuşan Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan, ilk kez Ayvalı Mahallesi'ndeki okullarda Hz. Peygamber'i öğrencilerin severek öğrenmeleri amacıyla düzenledikleri etkinliği, gelecek yıllarda da devam ettirmek istediklerini belirtti.

Daha sonra dereceye giren 30 öğrenciye, 7 bin liralık ödülleri verildi. Diğer öğrencilere de hediye paketleri takdim edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.