Ankara

Gölbaşı'da özel okulların yöneticileri buluştu

22:08 03 Ekim 2017
Gölbaşı'da özel okulların yöneticileri buluştu

Ankara'da faaliyet gösteren özel okulların kurucu ve yöneticileri, Darüşşifa Eğitim Kurumu'nda verilen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ankara'da eğitim kalitesini ve başarının artırılması amacıyla Darüşşifa Eğitim Kurumları'nda düzenlenen toplantıya, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdür Kemal Şamlıoğlu, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Darüşşifa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Osman Karaaslan ile özel okul temsilcileri katıldı.

Karaaslan, yaptığı konuşmada, 2017-2018 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, Darüşşifa Eğitim Kurumlarının 2012 yılında sağlık alanında yola çıktığını ifade etti.

Kampüste anaokulundan fen lisesine kadar eğitim hayatına devam ettiklerini ifade eden Karaaslan, katılımcılara teşekkür etti.

Darüşşifa Eğitim Kurumları Genel Müdürü Davut Karagöz ise, 2017-2018 eğitim öğretim yılında Türkiye'nin yoğun aşamalardan geçtiğini ifade etti.

Karagöz, "Eğitimde istenilen noktaya hep birlikte koşmak için birbirimizden güzel şekilde faydalanmamız lazım. Birimizin güzel bir noktasını diğerine entegre etmemiz lazım ki hem okullarımız, aileler ve çevremiz hem de ülkemiz kazansın." diye konuştu.

Toplantı, konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.