Ankara

Düğün hazırlığı yapan polis memurunun yasa boğan ölümü

14:18 19 Ocak 2023 9 Yorum Var
Düğün hazırlığı yapan polis memurunun yasa boğan ölümü

Sivas'ta 32 yaşındaki polis memuru Emre Yalabık, evine giderken yolda kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Yalabık'ın cenazesi, memleketi Ankara'nın Güdül ilçesinde toprağa verildi.



Sivas'ın Zara Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde görevli polis memuru Emre Yalabık, 16 Ocak akşamı evine giderken yolda fenalaşınca Zara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Yalabık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yalabık'ın cenazesi, ilçedeki törenin ardından memleketi Ankara'ya getirildi. Yalabık için Akçakese Mahallesi Camisi'nde kılınan cenaze namazına, ailesi ve yakınları ile Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve İlçe Emniyet Müdürü Serkan Güçlü katıldı. Mahalle mezarlığında toprağa verilen Emre Yalabık'ın, nişanlı olduğu ve 2 ay sonra düğün yapmayı planladığı belirtildi. 


YORUMLAR

9 Yorum Var
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    aşıyla filan ilgisi yok,aşı kalp krizi yapsaydı başta kalp ameliyatı olan kalp hastası abim ölürdü,öyleki grip aşısından,corana aşılarına kadar her türlü aşıyı oldu,69 yaşında ve durumu iyi.ve bende tüm corana aşılarımı oldum,hiç bir yan etkisini görmedim,ama merak edip bi enerji içeceği içmiştim,3-4 gün kendime gelemedim,sonradan halsiz hisssettim,içeceğin etkisi geçince tüm enerjim tükenmişti,kalbim teklemeye başladı. bence enerji içecekleri yasaklanmalı,içkiden ve sigaradan daha tehlikeli.
    Cevapla
  • Cevap 1 yıl önce Şikayet Et
    Zorlamı için diyorlar... Zehir deposu sigarada beter
  • dinibütünoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    allahım rahmeti ile muamele eylesin sevenlerine rabbim sabırlar versin
    Cevapla
  • ozan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın İnşallah, Polislerimiz bizim canımızdır, huzurumuzu onlara borçluyuz, genç de olsa insanın beden olarak bir dayanma gücü vardır, Polislerimizin mesai saatleri mutlaka gözden geçirilmelidir, Polislerimiz robot değildir, onlar da insan, onların da dinlenmeye ihtiyacı var, çocukları ile vakit geçirmeye ihtiyaçları var, yetkililer İnşallah bu konuya da önem verirler.
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşının etkileri geçen hafta 32 yaşındaki kuzenimde kalp krizi geçirdi
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    32 yaşında kalp krizi geçirmesi garip,yaşı genç ,polis olalıda 10 sene kadar olmuştur ve polis okulunda spor var,kalp rahatsızlığı varsa nasıl polis olabildi.bide enerji içeceklerinin bağımlılık yaptığı ve kalp krizine neden olduğu söyleniyor,aşırı enerji içeceğimi tüketiyordu acaba. nedeni araştırılmaliki baaşkalarının başınada gelmesin. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.