Antalya

Antalya'da silahla yaralanan kişi yaşamını yitirdi

17:34 24 Kasım 2015
Antalya'da silahla yaralanan kişi yaşamını yitirdi

Manavgat ilçesinde 10 gün önce silahla yaralanan bir kişi hastanede hayatını kaybetti

Manavgat ilçesinde jandarmanın "Dur" ihtarına uymadığı gerekçesiyle açılan uyarı ateşinde yaralanan Serkan Koç, kaldırıldığı hastanede 10 gün sonra yaşamını yitirdi.

Manavgat Jandarma Komutanlığı ekipleri, 14 Kasım Cumartesi günü 21.30 sıralarında şüpheli bir aracı durdurmak istedi. "Dur" ihtarına uymayan araç sürücüsü, kaçarken aracıyla bir askere de çarparak yaralanmasına neden oldu.

Jandarma ekiplerince aracın arkasından açılan uyarı ateşinde sürücü Serkan Koç vuruldu. Yaralanan Koç, olay yerine çağrılan ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Koç, daha sonra Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

10 gündür tedavisi süren Koç, bugün yaşamını yitirdi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının olaya el koyduğu, ateş eden jandarma personeliyle ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Manavgat'ta müzisyenlik yaptığı kaydedilen Koç'un vurulmasının ardından yapılan aramada, üzerinde 7 ecstacy hap, 10 gram kubar esrar, kaçış güzergahında ise bir poşet içinde 20 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.