Antalya

Büyükşehirden yaşlı kadına konteyner ev

11:53 16 Mart 2016
Büyükşehirden yaşlı kadına konteyner ev

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörlüğü tarafından, Mavikent Mahallesinde ikamet eden Nadire Soytürk'e (60) konteyner ev yapıldı.

Mavikent Mahallesinde ikamet eden ve Nadire Soytürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ulaşarak, kendisinin başkasına ait arazi üzerine barakada yaşadığını ve eşinin yaklaşık dört ay önce vefat ettiğini belirterek, ev talebinde bulundu.

Soytürk'ün talebine kısa sürede cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Kumluca Koordinatörlüğü ile irtibata geçerek, Nadire Soytürk'e konteynerden ev yapılmasını ve ev eşyalarının gönderilmesini sağladı.

Kendisinin bu güne kadar zor şartlar altına yaşamını sürdürdüğünü uzun süre rahatsızlık çeken eşinin de vefat etmesiyle yaşamının daha da zorlaştığını ifade eden Nadire Soytürk, konteyner ve ev eşyalarının teslimi sırasında duygu dolu anlar yaşadı.

Kendisine bugüne kadar hiç kimsenin yardımcı olmadığını belirten Soytürk, "Allah Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve sizlerden razı olsun. Derdimi anlattım, kısa sürede çözüm buldunuz. Bugüne kadar kimse bana böyle iyilik yapmadı. Hepinize duacıyım" dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.