Antalya

Maçın ardından

22:49 24 Nisan 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de Vartaş Elazığspor ile 1-1 berabere kalan Multigroup Alanyaspor'un yardımcı antrenörü Cevdet Göç, kritik haftalara girerken önemli bir maçta puan kaybettiklerini söyledi.

Göç, maçın ardından yaptığı açıklamada, iyi bir takımla karşılaştıklarını belirterek, "Kazansaydık, avantajımızı sürdürmüş olacaktık ve diğer rakiplerin ne yaptığı bizi ilgilendirmeyecekti ama bundan sonra rakiplerimizin alacağı sonuçlar da önemli oldu." diye konuştu.

Cevdet Göç, maçı kazanacak net pozisyonlar bulduklarını ifade ederek, 1-0'dan sonra Perovic'in bulduğu net pozisyonu değerlendiremediklerini kaydetti.

Son 10 dakikada galibiyeti koruma psikolojisiyle geriye yaslandıklarını dile getiren Göç, "Hiçbir maç kolay değil. Bundan sonraki maçlar da kolay değil. Bundan sonra Adana, Göztepe ve Giresunspor maçları var. Hepsinin de farklı hedefleri var." değerlendirmesinde bulundu.


- Vartaş Elazığspor cephesi


Vartaş Elazığspor Teknik Sorumlusu Ogüz Temizkanoğlu ise futbolcularının inanılmaz mücadele örneği verdiğini, maçta kaybetmeme duygusunun ön planda olduğunu vurguladı.

Bundan sonraki maçlar için de aynı şekilde mücadele edeceklerini kaydeden Temizkanoğlu, "Bizim bir hedefimiz var. Bu takım bunu hak ediyor. Çok zorluklar da çekiyor ama bugünkü maçta ise söylenecek hiçbir şey yok. Futbolcularım dört dörtlük oynadı, çok efor harcadı." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.