Antalya

Eşinden boşanmasını konvoy yapıp göbek atarak kutladı

14:00 20 Mart 2020 14 Yorum Var
Eşinden boşanmasını konvoy yapıp göbek atarak kutladı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Rıdvan Eren (27), bir yıl önce evlendiği, düğünün ertesi günü takıları alıp annesinin evine gittiğini öne sürdüğü eşinden boşanmasını göbek atarak kutladı.

Otomotiv işiyle uğraşan Rıdvan Eren, yaklaşık bir yıl önce, evlendi. İddiasına göre severek evlendiği eşi, düğünün ertesi günü takıları alıp, annesinin evine gitti. Yapılan masraflar için çekilen kredi dahil 500 bin TL zarara uğradığını öne süren Eren, boşanma davası açtı.

KONVOYLA KUTLADI

Mahkemenin verdiği boşanma kararını Rıdvan Eren, balayında kullandıkları otomobili, 'Boşandım çok mutluyum' yazılarıyla süsleyip, arkadaşlarıyla yaptığı konvoy ile Damlataş sahilinde tur atarak kutladı. Eren, mutluluğunu göbek atarak, gösterdi.

'BOŞANDIM MUTLUYUM'

Çok mutlu olduğu için kutlama yaptığını anlatan Eren, “Boşandım, çok mutluyum. Plan üzerine kurulmuş bir evliliğe denk geldim. Tabi bunu sonradan anladık. Başımdan çok kötü şeyler geçti, kolay değil. Yaklaşık 500 bin TL'den oldum. Sorun yok, ayaktayım çok şükür. Boşandım mutluyum" dedi. Eren, düğünde takılan 200 bin TL değerindeki takıları geri alamadığını da söyledi.

AYRILMAK İÇİN 10 BİN TL ÖDEDİ

Başından kötü bir evlilik geçmesine rağmen yeniden evlenebileceğini ifade eden Eren, gençlere de “Kendilerini, ne yapacaklarını bilsinler yeter. Çirkefliğe gerek yok. Herkes kendi vicdanıyla evlensin. Bir insan gidişinde, elvedasında belli olur. Gidiyorsa da anlaşmalı bir şekilde gitsin. Ben ayrılmak için imza parası 10 bin lira para verdim" diye konuştu.

YORUMLAR

14 Yorum Var
  • İmam43 4 yıl önce Şikayet Et
    Evlenirken de kesin böyle oynamışsındır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim de bir yakınım var 10 gün evli kaldılar boşandılar. Oğlum var evlenmeye korkuyor ZiNA Suç değil adımız müslüman Fuhuş ta ülkemiz tüm rekorları kırmıştır eminim Nereye gidiyoruz bende anlamadım...
    Cevapla
  • Remzi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonrada Corona gelince nşye geldi diyor dünya
    İlk beğenen sen ol
  • Reis C☆ 4 yıl önce Şikayet Et
    Gençler evlenmeye korkuyor. Durum bu yani 10 bin Tl ile kurtulmuş oynuyor ya ömür boyu Nafaka durumu var kadın bundan nafaka alır dini nikahla başka erkekle yer günümüzde durum bu ZİNA SUÇ DEĞİL müslümanız ya o yüzden...
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Ahir zamanda çocuklar kızlar kadınlar ailenin reisi olacak kıyamet alametide gerçek oldu. Çok ciddi bir aile kanunu gelmeli. Su hale bakınız. Eğer kızın niyeti bozuksa bir ay içerisinde 500 bin liraya kadar erkeğe kazık atabiliyor. Çocuğu evine yön veren ailelere daha geçmedik! Mesela bir yıl içerisinde boşanan kız kadın bütün düğün masraflarını erkeğe ödemeli. Iki yıl içerisinde yarısını 3 yıl içerisinde 3 te birini geri ödemeli. 3 yıl sonra mihri kendinde kalabilir!!! Erkekler sağmal değildir.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahin en sevmediği helali bu kadar aleni guzel bir seymis gibi gosterip bosanmalari tesvik vebaldir. belki senin icin boylesi hayirlidir genel bir kural kotu seyleri aleni yapmayin
    Cevapla
  • Yakup 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal
  • Doğruya dogru 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele bir bakalım evlilikleri ALLAH SVT istediği şekilde miydi yani ALLAH SVT emrettiği sekildemi evlendiler
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.