Antalya

Kekik kokulu karpuz üretti, sipariş patladı

13:58 01 Haziran 2020 10 Yorum Var
Kekik kokulu karpuz üretti, sipariş patladı

Antalya'da karpuz fidanlarının dibine dağdan toplayıp kaynattığı kekiklerin suyunu veren üreticinin kekik kokulu karpuz üretti.

Antalya Güzeloluk’ta bir üretici, karpuz fidanlarının dibine, dağdan toplayıp kaynattığı kekiklerin suyunu verdi. Bugünlerde karpuz hasatına başlayan üretici İrfan Ateş ve oğlu Uğur Ateş, sosyal medyada “Kekik Kokulu Karpuz” paylaşımı yapınca siparişler patladı. Daha önce yetiştirdikleri karpuzu pazarda satan baba oğul, sokağa çıkma sorunu yaşanılan günlerde internet üzerinden gelen siparişleri 7 kilometreye kadar olan adreslere teslim etti. Üretici Ateş, bir çok kişinin de bizzat gelerek dalından karpuzunu alıp götürdüğünü söyledi.

İrfan Ateş ayrıca, kekik suyu gibi tamamen doğal şekilde karpuza verilen ve maliyeti çok düşük olan pancar melezini de, üreticilerin az kullandığını, kendisinin daha fazla kullandığı için karpuzların daha tatlı olduğunu söyledi.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Sivaslı 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz kekik kokulu değil karpuz kokulu kapuz yemek istiyoruz. Öyle saçmalık olur mu?
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    bende domateslerimi kekik suyuyla sulayim da kekik gibi koksun .
    Cevapla
  • Batmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonrada gelsin gelsin kansercikler. Bu haberi dereye kimyasal katılmış, toplu katliam yapılmış ve ya hastane bombalanmış gibi vermeniz gerekmez miydi? Allah Ümmeti İslam'ı fenalıklardan korusun. Amin
    Cevapla
  • omer 3 yıl önce Şikayet Et
    Kekik suyunu karpuz fidanlarının dibine verildiği yazıyor. Buradan da toprağa verildiği anlaşılıyor. Genetik falan değiştiği yok eğer anladığım gibi ise üreticiyi taktir ediyorum.
    Cevapla
  • KANTARA 3 yıl önce Şikayet Et
    Karpuz karpuz gibi kokmalı,kekik istesek dağlarımızda bol,niye ALLAH'ın kusursuz yarattığı şeylerle uğraşılıyor.Mutlak enjekte ediliyordur.Kökten hayvan gübresi veriyoruz da,karpuz gübre mi kokuyor.Yapmayın ALLAH aşkına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.