Antalya

Kayadan suya atlayan gencin acı ölümü

15:51 28 Temmuz 2020 9 Yorum Var
Kayadan suya atlayan gencin acı ölümü

Antalya'nın Serik ilçesinde, 5 metre yükseklikteki kayadan suya atlayarak yaralanan 24 yaşındaki İbrahim Yıldırım, hastanedeki 23 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Serik'te oturan İbrahim Yıldırım, arkadaşları ve kuzenleriyle birlikte 5 Temmuz'da Beşkonak Mahallesi'ndeki Köprülü Kanyon'da eğlenmeye gitti. Burada yaklaşık 5 metre yükseklikteki kayadan bölgenin ünlü rafting merkezi olan suya atlayan Yıldırım, sudan çıkamayınca kuzenleri yardımına gitti. Suda hareketsiz halde duran Yıldırım'ı çıkaran kuzenleri ve arkadaşları, 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği İbrahim Yıldırım, Serik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Omuriliği zarar gören ve felç kalan İbrahim Yıldırım, yaklaşık iki hafta boyunca Antalya süren tedavisinin ardından Serik'e sevk edildi. Serik'teki özel hastanede tedavisi süren Yıldırım, bugün sabah saatlerinde yaşam savaşını kaybetti.

Yıldırım'ın Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ASAT'ta çalıştığı öğrenildi. Gencin cenazesi bugün Üründü Mahallesi mezarlığında toprağa verilecek.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Bekir davarcı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Boran TOPRAK 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Mürüvvet küpeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allahım ailesine sabır versi
    Cevapla
  • ali fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Etsin
    Cevapla
  • Ayla 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Çok genç yazık anneye babaya, çok üzgünüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.