Antalya

Sıra dışı görüntü! Yatağıyla uçtu...

14:33 18 Eylül 2020 7 Yorum Var
Sıra dışı görüntü! Yatağıyla uçtu...

Daha önce Muğla'nın Fethiye ilçesinde koltukla uçan paraşüt pilotu Hasan Kaval (28), bu kez Antalya'nın Alanya ilçesinde yatakla uçtu. Paraşütüne bağladığı yatakla Yassı Tepe bölgesinde uçuş yapan Kaval, yüzlerce metre yüksekte bir süre gözlerini kapatıp yatak keyfi yaptı.

Alanya'da yaklaşık 800 metre yükseklikte bulunan Yassı Tepe bölgesinde yamaç paraşütü yapan yerli yabancı birçok turist, adrenalin dolu anlar yaşıyor. Alanya'nın manzarasını kuşbakışı görme fırsatı bulan yüzlerce kişi, ilçeyi bambaşka bir açıdan izleme fırsatı yakalıyor.

Bu bölgede uzun yıllardır uçuş yapan paraşüt pilotu Ergün Ulu ve ekibi, bu kez Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) da desteğiyle bir ilke imza attı. Muğla'nın Fethiye ilçesinde paraşüt pilotluğu yapan Hasan Kaval'ın yatakla uçma projesine destek olan meslektaşı Ulu ve ALTAV yönetimi, Alanya'nın tanıtımı için farklı bir etkinliğe imza attı. Daha önce Fethiye'de koltuk ve televizyonla uçarak binlerce metre yükseklikte televizyon seyreden Kaval, bu kez Alanya'da yatakla uçarak, havada keyif yaptı. Yaklaşık 800 metre yükseklikten çok rahat bir uçuş gerçekleştiren Kaval'a, ALTAV yönetim kurulu üyesi Elvan Güneş uçuş sonrası plaket vererek teşekkür etti.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Mlym 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplumda kendine yer bulamamış sıradanlaşmayla kendini ispatlamaya çalışan zavallılar.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Asabi 3 yıl önce Şikayet Et
    Psikolojik bir durum.
    Cevapla
  • duvar 3 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsin millet aclik cekiyor ,issiz bunalimda , kisacasi rahatlik batiyor budalaya
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    Ferhat Avrupa da izin vermesler demişsin ama....Avrupa da uçaktan paraşüt açmadan atlayan ve havada el ele tutuşarak süzülen,yere birkaç metre kala paraşütünü açan atlayıcılar,ayağına ip bağlayıp yüzlerce metreden kendini yere bırakan insanlar,sırtına roket bağlayıp havalandıktan sonra yere paraşütle atlayıp şhov yapanlar var...kim izin vermezmiş,Avrupa mı?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    kim deli ,kim akıllı acaba...yer Antalya,Türkiye nin en büyük turizm kenti,ve paraşütle yatak şovu yapan adamın mesleği -paraşüt pilotluğu-,adam mesleğini cra ediyor yani ve yöreye daha çok turist kazandırıyor,tüm dünyaya adını duyuruyor. bizse cahilce yorumlar yapıyoruz.
    Cevapla
  • ferhat s 3 yıl önce Şikayet Et
    @zafer gülten... ben avrupanin hic bir yerinde adini duymadim... avrupada zaten izin vermezler...bu sadece kendi ve baskalarinin hayatiyla oynuyor. buna izin veren devletde suc.
    İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.