Antalya

Mervenur Polat'ın ölümünde kan donduran detaylar ortaya çıktı

13:08 08 Mart 2021 3 Yorum Var
Mervenur Polat'ın ölümünde kan donduran detaylar ortaya çıktı

Antalya'da 4 ay önce kaybolan 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın cansız bedeni bulundu. Olayın ardından 5 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılardan Cüneyt Akyol, genç kadın ölünce koktuğu için polise haber vermediğini ve cesedini babasının evinin çatısına kurye ile götürdüğünü anlattığı kaydedildi.

Annesine bir kız arkadaşıyla buluşacağını söyledikten 2020'de evden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat'a ne olduğu Müge Anlı ve ekibi tarafından araştırılıyordu. Mervenur Polat'ın cesedi Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında bulundu. Polat'ın cesedi, incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Olayın ardından polis tarafından 5 şüpheli gözaltına alındı. Zanlılardan C.A'nın ifadesinde cinayetsuçlamasını kabul etmediği, Polat'ın uyuşturucu nedeniyle öldüğünü öne sürdüğü öğrenildi.

4 AY BOYUNCA SAKLAMIŞ

Müge Anlı’nın aktardığı bilgilere göre Cüneyt, Merve Nur’u kendisinin öldürmediğini, uyuşturucu kullandıklarını ve sabah genç kadının öldüğünü gördüğünü söyledi. Korktuğunu ve paniğe kapıldığını söyleyen Cüneyt, cesedi sardıktan sonra kurye çağırdığını ve babasının evine kurye ile taşıdığını, 4 aydan bu yana da evin çatı katında cesedi sakladığını dile getirdi. 

Cesedin saklandığı apartmanın sakinlere ise yaşananlar karşısında dehşete düştü.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • S.UYSAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Haram işlerin sonu bu .Çocuklarımıza sahip çıkalım kaç kişi evinde dini imanı çocuklarına anlatıyor.Çocuğunun dersanesini düşündüğü test kitabını düşündüğü kadar ahiret hayatını düşününü yor mu?Dokunma çacuğum yaşasın dersen.Ya da baba anne aynı fikirde olmazsa birisi sıkar birisi bırakırsa sonuç böyle oluyor malesef.Anneler babalar iş aş derken çocuklarımızı ihmal etmeyelim...
    Cevapla
  • Akif 3 yıl önce Şikayet Et
    Antalya'da böyle olaylar çoğalmaya başladı. Uyuşturucu kullanımının makus sonuçlarından biri malesef.
    Cevapla
  • RABİA 3 yıl önce Şikayet Et
    bu nasıl bir iş, ceset 5 gün sonra kokmaya başlar peki o apartmandakiler hiçmi koku almamışlar yahu....
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.