Antalya

4 katlı binada yangın çıkardı, “Yalnızca girişi yaktım” dedi

15:28 04 Ocak 2022 7 Yorum Var
4 katlı binada yangın çıkardı, “Yalnızca girişi yaktım” dedi

Antalya’da 4 katlı binanın girişinde bulunan elektrik panosunda yangın çıkardığı iddia edilen 21 yaşındaki Dilan S., "Hep iftira atıyorlardı. Bu defa da ben yaktım" dedi.

Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1055 Sokak'taki 4 katlı apartmanın giriş katında, öğle saatlerinde yangın çıktı. Bina içinde birilerinin kavga ettiğini duyup, dışarı çıkan apartman sakinleri, merdiven boşluğundan duman yükseldiğini gördü. Kapı girişindeki elektrik panosunun yandığını fark edenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

“BU DEFA DA BEN YAKTIM”

Yangını çıkardığı iddia edilen Dilan S. ise polis tarafından gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen Dilan S., görüntü çeken gazetecilere, "Bana hep iftira atıyorlardı. Bu defa da ben yaktım. Üstelik apartmanı değil yalnızca girişi yaktım. Ayrıca alkol oranım da sıfır" diye seslendi. 

KİRA TARTIŞMASI

Apartmanda oturanlardan Sevda Canbaz da "Dilara S. apartmanda oturan kiracıdan, kirayı kendisi almak istemiş. Annesi de buna olur vermeyince Dilan S. 'Ben de bu binayı yakacağım' diye çıktı. Ben sesi duydum. Bir süre sonra da yangın çıktı" dedi. Dilan S., işlemlerinin ardından polis merkezine götürüldü.

 

 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • ebubekirsiddik 2 yıl önce Şikayet Et
    çok mantıksız bir haraket apartmanda ki insanların suçu da ne
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    mesele paradan kaynaklanıyor,kız kiracının kira parasınıda almak istiyor ve anne müsaade etmiyor,peki evde bütün masrafları annesi tarafından karşılanan,az çok cebine harçlıkda konan kızın kira parasını alamadı diye yangın çıkaracak ne sikintısı olabilir---ben uyuşturucu bağımlılığı - diyorum. kız iyice doktor kontrolundan geçirilmeli,çünki kullanıldığı zor belli olan sentetik türlü türlü uyuşturucu doldu ortalık.
    Cevapla
  • nail 2 yıl önce Şikayet Et
    APARTMANDAKİ HERKESİ DİRİ DİRİ YAKSADA BİRİLERİ YİNE KADINA ŞİDDETE HAYIR DİYE BAĞIRIR KADINLAR YAPINCA SUÇ olmaz ev sahibi bile değil kira için apartman ateşe verilir mi yakacaksan git dağ başında kendini yak
    Cevapla
  • Sinem YILDIRIM 2 yıl önce Şikayet Et
    O binayı yaktıysa hukuk yakanlara ne gibi işlem yapılır göstersin.
    Cevapla
  • maşuk 2 yıl önce Şikayet Et
    cicikuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.