Antalya

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden liseli kızın yasa boğan ölümü

14:22 22 Kasım 2022 15 Yorum Var
Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden liseli kızın yasa boğan ölümü

Antalya’da 17 yaşındaki lise öğrencisi Şevval Bozoğlu, fenalaşarak gittiği hastanede hayatını kaybetti.



Kepez ilçesinde lise son sınıf öğrencisi Şevval Bozoğlu, geçtiğimiz Pazar günü karın ağrısı şikayeti ile hastaneye başvurdu. Hastanedeki tedavisinin ardından Bozoğlu, evine geldi. Dün ağrıları artan Şevval Bozoğlu, yeniden hastaneye kaldırıldı. Genç kız burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Bozoğlu’nun kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği düşünülüyor. Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından Bozoğlu’nun cenazesi baba Sedat Bozoğlu ve yakınları tarafından gözyaşları içinde alındı. Bozoğlu’nun cenazesi Kepez ilçesi Varsak Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.


 

YORUMLAR

15 Yorum Var
  • Yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun aliesine yakınlarına sabırlar
    Cevapla
  • S.manas 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kaçıncı ya. Eve gönderen doktor incelenmeli meslekten men edilmeli. İnsan canı bu ya. Ne biçim bi ülke olduk. Sonra sağlıkcıları dövüyorlar diyorlar. Eğer haber doğruysa o Doktor'un ihmali varsa görevden alınmalı diploması iptal edilmeli dahası hapse atışmalı . İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
    Cevapla
  • Koray Delioglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Malesef Sadece Ülkemizde deyil Dünyanin heryerinde Tibbi hatalar yapiliyor.Bunun nedenleri elbrtte cok cesitli.En büyük nedeni tam Egitimli olmayan Doktorlsrimiz tabiki hepsi deyul ancak büyük cogunlugu.O yüzden Lütven birsz kendimizin doktoru olalim.Vücuttaki her orgsnin bir islevi vsrdir.Bu islevlerden bazilsti yerine gelmiyorsa Vücufumuz bu sinyalleri veriyor zaten Aman ne olucak Yada gecer deyip bir kenara ittigimizde hem zaman kaybi hemde hastaligin illerledigine sebep oluyoruz.Lütven Önce Saglik.Erken teshis Hayat kurtariyor.
    Cevapla
  • Ne Tıp Ama! 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 19 Mayıs'ta hafif uyuşuklukla hastaneye gittim. 20 Mayıs'ta da gittim. 21 Mayıs'ta da gittim. 22 Mayıs'ta da gittim. 25 Mayıs'ta da gitim. Her seferinde iyisin , gençsin dinlen geçer dediler. 10uncu gün tamamen felç oldum. Yatalak oldum. Her seferinde bana ağrı kesici, kas gevşetici yazdılar. Şehir dışına özel hastaneye gittim. Olumlu tedavi ettiler. En azından teşhis koydular. Şu an 8 aydır yavaş yavaş iyileşiyorum. İlk başta bana teşhis koysalardı bu hale düşmezdim! Allah'a emanet şekilde yaşıyoruz. Tıp fakülteleri daha iyi doktor yetiştirmeli.
    Cevapla
  • Gerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Emre sen doktor yancisimisin? Ya da ilaç mümessili falan misin? Adam yaşadıklarını yazmış neresinden okudun bilmiyorum ben de senin yazını neresinden tutsan elde kalacağı için bodoslama ortadan girerek cevap verdim
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorla ne alakası var kardeşim. Gullian Barre sendromu olmuşsun.
  • Kırkdokuzelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Doktorlar gerçekten çok zayıf nerede o eski Doktorlar dedirtiyorlar onca tetkik ve görüntülemeye rağmen teşhis te yetersizler şimdi işin kolayınıda buldular covid geçirdinmi aşı oldunmu himmmm ondan seyip geçiyorlar kendilerini terörist sevici başkan seçeneklerine kendilerini mesleki olarak geliştirmeleri gerekiyor
  • Bozkurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim doktorlar hasta kapıdan içeri girerken röntgenini ve emarini çeker . Hasta daha sedyeye oturmadan tansiyon ve nabzını ölçer yüzüne bakıp kan değerlerini tahlil eder. O sırada içeri giren diğer hastaninda tedavisini neredeyse tamamlamıştır. Artık gönül rahatlığıyla ağrı kesici yazabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.