Antalya

Antalya’da komşularına ‘çok üşüyorum’ diyen şahıs evinde ölü bulundu!

14:48 06 Ocak 2023 4 Yorum Var
Antalya’da komşularına ‘çok üşüyorum’ diyen şahıs evinde ölü bulundu!

Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir binanın zemin katında yalnız yaşayan ve dün komşularına 'Çok üşüyorum' diyen İlyas Obuz (61), koltukta hareketsiz yattığını gören komşularının ihbarı sonucu evinde ölü olarak bulundu.

Olay, Kepez ilçesine bağlı Düdenbaşı Mahallesi 2403 Sokak üzerindeki bir apartmanın zemin katında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir süredir yalnız yaşayan İlyas Obuz’un (61) uzun süre salonunda koltukta hareketsiz yattığını pencereden gören komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

KOMŞULARINA 'ÇOK ÜŞÜYORUM' DİYEN ŞAHIS EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

İhbar üzerine belirtilen adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla eve giren sağlık ekipleri, Obuz’un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçen olayla ilgili inceleme başlattı. Olay yerine gelen Obuz’un yakınları üzgün görünürken, bir süre önce sıtma rahatsızlığı geçirdiği ve son olarak dün komşularına, 'Çok üşüyorum' dediği öğrenildi.

Savcı incelemesi ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Obuz’un cenazesi, ölüm nedeni araştırılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    bugün istanbul 89C ye bindim,otobüs kalabalıktı ve yanında koltuk değnekli yaşlı resmi olan,bilhassa yalı ve engelliler için yapılomış alçaktaki koltuklara kadının biri çocuklarını oturtmuştu,ben 65 yaşında şeker ve tansiyon hastasıyım,ama kadına edebimden çocukları kaldırda oturayım diyemedim,ama yolculardan biri halimden anlayıp türbanlı kadına çocuklarını kaldırda yaşlı amca otursun,bak ayakda duramıyor dedi,türbanlı kadın bir alay laftan sonra çocukları kaldırdı,kadının o kadar lafı üstüne oturmak istemedim,yolcular zorla oturttu. ne hale gelmişiz,ben daha 5 yaşındayken kendimi bildim bileli büyüklerime kendim yer verirdim,anam babam öyle terbiye etmişti çünki.
    Cevapla
  • NUR MUHAMMED 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi güzel de türban meselesini anlamadım.Kadın türbanlı olduğu için mi yer vermemiş yoksa çocukları küçük olduğu için mi? Ayrıca türbanla terbiyenin alakası ne şimdi? Ya da kadın türbanlı olmasa yer verecek miydi? Gerçekten kafam karıştı!..
  • ferhatt1905 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar haklı olabilirsin fakat Türbanlı diye vurgulamakta nedir,yani açık olsa açık bir bayan mı diyecektin saygı bekleyen saygılı olmalı bence.
  • i AYDIN 1 yıl önce Şikayet Et
    tamamda turbanlı kadın diye niye vurguluyorsun türbanlı olmasaydı açık kadın diyecekmiydin.
  • tuhaf 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten bedava yolculuk yapıyorsun herkes yorgun herkes çalışıyor köyüne dön rahat et... şehirler kalabalık beğenmiyorsan dön köyüne...kimse yer vermek zorunda değil git bak avrupaya..
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Adımız Müslüman ama yaşantımız batı tipi.Böyle soğuk bir kış günü bir apartmanın bodrum katında kimsesiz ve bakımsız soğuktan hastalanıp ölünce yakınları varsa belki duyarlarsa cenazeye gelirler gelmezse oda yok elveda yalan dünya.
    Cevapla
  • bayram Akçil 1 yıl önce Şikayet Et
    *komşusu aç iken tok yatan bizden değildir diyen Hz peygamberin gamsız ümmeti olduk...*
    Cevapla
  • mehmet efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc kimseyi yanlız bırakmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.