Antalya

Antalya’da kan donduran cinayet: Evinin önünde silahla katledildi

11:49 04 Şubat 2023 8 Yorum Var
Antalya’da kan donduran cinayet: Evinin önünde silahla katledildi

Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşanan kan donduran olayda, husumetlileriyle evinin önünde tartışma çıkan 39 yaşındaki Recep Dulluç, silahla göğsünden vurularak öldürüldü.

Olay, dün akşam saatlerinde Aksu ilçesi Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. 39 yaşındaki Recep Dulluç, ile evine gelen husumetlileri arasında tartışma çıktı.

2 ÇOCUK BABASI GENÇ KALDIRILDIĞI HASTANEDE ÖLDÜ

Tartışmada şüpheliler Dulluç'a tabanca ile 3 el ateş etti. Şüpheliler olay yerinden otomobille kaçarken, Recep Dulluç ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 2 çocuk babası burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

KİRA MESELESİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ

Dulluç'un cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Demre ilçesinde toprağa verildi. Cinayetin ilk belirlemelere göre saldırıyı yapan kişilerin, Dulluç'un babasının evinde kiracı olduğu ve evden çıkarılmalarının ardından yaşanan gerginlik sonucunda gerçekleştirildiği öğrenildi. Polis şüphelileri yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • ibowien 1 yıl önce Şikayet Et
    Neyapiyim bende evimi rusa sattim antalyanin kendi insaninin gözü dönmüs gurbetcilere hic gibi bakiyorlar. Öldü fiyatina evime teklifde bulunuyorlar nasil veriyim?
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakala besle yanlış adaletin toplum vicdanında yerini bulması için aynı şekilde infaz edilmesi şart yoksa ülkede kovboyculuk bitmez.
    Cevapla
  • hasbi 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle saçmalık olabilir mi, hem adamın evinde kalacaksın hem de tartışma yüzünden adamı öldürceksin. Daha önceden de ev sahibi kiracıya kıymıştı. Manyak mı lan bu millet?? TV'lerde aklı başında bir dizi yok ki, herkes herkesi haklıyor hem de sanki eğitim verircesine. Bunlar da oraladar görüyor
    Cevapla
  • Birtürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Kiracıya ev verilmez 'zaman onu gösteriyor '2 dairem boş kafam rahat
    Cevapla
  • Hakan Günver 1 yıl önce Şikayet Et
    Aylar önce bu kira sorunu cinayetlere sebep olacak diye uyarmıştım. Bu konuya ciddi anlamda dikkat edilmeli, toplumun içinde dinamit gibi oldu artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.