Hull City'den LGBT desteği! Türk futbolseverler tepki gösterdi

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, bundan sonraki maçlarda köşe bayrakları, kaptanlık bandı, yedek oyuncu panosu ve sosyal medya logolarının LGBT renklerine dönüştürüleceğini açıkladı.

Hull City'den LGBT desteği! Türk futbolseverler tepki gösterdi
Hull City'den LGBT desteği! Türk futbolseverler tepki gösterdi
GİRİŞ 28.10.2022 23:46 GÜNCELLEME 29.10.2022 01:18
Bu Habere 210 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City tarafından yapılan paylaşımda LGBT'ye destek verildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada köşe bayrakları, kaptanlık bandı, yedek oyuncu panosu ve sosyal medya logolarını LGBT renklerine dönüştürüleceği belirtildi.



Bunun üzerine bazı Türk futbolseverler alınan bu karara tepki gösterdi.


 

ORKUN KÖKÇÜ REDDETMİŞTİ

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü'den LGBTQ+ çıkışı geldi. A Milli Takım'ın orta sahası, dini sebepler nedeniyle gökkuşağı renkli pazubandını takmayacağını açıkladı.

Kökçü, bu olayın gündem olmasının ardından yeni bir açıklama yaptı.

"Tamamen inancıma dayalı"

"Kaptanlık bandını takmama sebebim tamamen inancıma dayalı. Kendime ve inancıma yakın olmak istedim. Bu kararımın çevre baskısıyla da bir alakası yoktu.

"Bu konuyla ilgili reklam olmak istemiyorum"

"İnancıma dair bir şeyin arkasındaysam, bundan asla geri dönmem. Herkes, herkese saygı duymalı. Yaptığım açıklamada da bundan bahsetmeye çalışmıştım. Bu konuyla ilgili reklam olmak istemiyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 210
  • Turk 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun ilicalinin maddi kaynagini ogrenirseniz kime hizmet ettigini anlarsiniz.Elbette o paralarin sahiplerinin dediklerini yapacak.
    Cevapla
  • Mehdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Faiz parası yetmemiş birilerine mahşerde o yedikleriniz misli misli elbet çıkar acun efendi bakalım seni kim kurtarır amelin hariç tabiki helal amelin var ise
    Cevapla
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar acun nasıl zengin bu kadar malı oldu 0 dan diyorlardı şimdi anlaşılmıştır
    Cevapla
  • aziz y 1 yıl önce Şikayet Et
    acun ılıcalı en tehlikeli insandır derken 15 yıldır boşuna demedik..bei para etmez,örfümüze adetimize dinimize aykırı ne varsa yaptı..su anki 18/28 yaş grubunu bozan acunun yaptıkları..şgbtli tipleri sürekli ekranlarda çıkarıp meşhur etti.yani ben şaşırmam bu habere..acun her fani ölümü tadacak..hepimizin günahın var..ama ilahi ortamda sen özel muamele göreceksin..zira ben benden hesap sorulacagım..sen ilave olarak toplumdan
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun'un zenginliğinin nereden geldiği belli oldu. Seni beslerler sonra istediklerini yaparsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle