Daily Mail'in Türkiye'yle ilgili IŞİD yalanı

İngiltere'de yayınlanan Daily Mail gazetesi, Türkiye'yi karalama kampanyasına devam ediyor.

Daily Mail'in Türkiye'yle ilgili IŞİD yalanı
Daily Mail'in Türkiye'yle ilgili IŞİD yalanı
GİRİŞ 19.09.2015 08:52 GÜNCELLEME 19.09.2015 09:01
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İngiltere'de yayınlanan Daily Mail gazetesi, Suriye'de savaşmış IŞİD militanlarının Avrupa'ya giden mültecilerin arasına karışabilmek için Türkiye'de sahte Suriye pasaportları aldığı yalanını yazdı.   

Mültecilerin Avrupa’ya ulaşmak için yeni rota olarak belirledikleri Hırvatistan da kapıları kapattı. Ülke, Sırbistan sınırındaki 7 geçiş noktasını kapatırken Hırvat yetkililer, 10 binden fazla mültecinin ülkeye girmesinin ardından başka çareleri kalmadığını savundu. 

ŞİMDİ DE UMUT SLOVENYA 

Hırvat İçişleri Bakanı Ranko Ostojic ülkesinin "tamamen dolu" olduğunu söyledi. Hırvat Bakan, mültecilere verdiği mesajda da "Artık buraya gelmeyin. Sırbistan, Makedonya ve Yunanistan'daki sığınma merkezlerinde kalın” derken Hırvatistan Başbakanı da “ülkenin kapasitesinin dolu” olduğunu söyledi. Bazı mülteciler ise yürüyerek Schengen bölgesindeki komşu Slovenya'ya geçmeyi planladıklarını anlattı.

İNGİLİZ DAİLY MAİL'DEN ALÇAK YALAN

Mültecilerin Avrupa’ya akınını durdurmak için zaman zaman çeşitli bahaneler üreten Batı medyası, terör örgütü DAEŞ militanlarının mülteci kılığıyla Türkiye üzerinden Avrupa’ya geçtikleri iddiasını sık sık dile getiriyor. İngiliz Daily Mail gazetesi, iddiasını somutlaştırmak için Türkiye’ye bir muhabirini göndererek ona “gizli görev” yaptırdı. Muhabir Nick Fagge, “2 bin dolara sahte pasaport ve Suriye kimliği alabildiğini” öne sürdü. Bu haber, Türkiye'nin DAEŞ’e karşı yeteri kadar önlem almadığı algısı yaratılmak istendiği şüphesine yol açarken yoğun eleştiri aldı.  

Savaş bitene kadar Türkiye’de kalsınlar! 

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, mültecilerin Suriye'deki iç savaş bitene kadar Türkiye'de kalması ve ihtiyaçlarının karşılanması için AB liderlerine çağrıda bulundu. 

YORUMLAR 13
  • 11111 8 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa cimrilik etti mültecilerin bulunduğu ülkelere para yardımı yapsaydı bu kadar göç almazdı bu Avrupa da İslamı yayacaktır Avrupa kendi kuyusunu kazdı Rusya ve Çin de bunu savaşı uzatarak körükledi
    Cevapla
  • attila 8 yıl önce Şikayet Et
    Savaş bitene kadar Türkiye’de kalsınlar!.....olur başka isteğin ,her ay gönder 1 -2 milyar avro bakalım
    Cevapla
  • vatanperver 8 yıl önce Şikayet Et
    biz bu ülkede yaşadığımız halde sahte işlem nasıl nerede yapılır kim yapar bilmiyoruz demek sizin bir ortak çıkarlarınız olduğu için ingiltereden muhabir kılığında gönderdiğiniz ajanların olduğunu açıkça itiraf ediyorsunuz suç delili elinizde o muahabirse emniyet kuvvetlerine ihbar edebilirdi etmediğine göre işbirliği kokuları var.
    Cevapla
  • asi ihtiyar 8 yıl önce Şikayet Et
    İsid benim ulkemi terkedecek se neden olmasin. İasid benim onceligim degil. Onlar icin pkk ne ise benim icin isid oyle. Hatta ozgurluk savacisi kahramanlar.
    Cevapla
  • eemree 8 yıl önce Şikayet Et
    O aldığı pasaportun ismine cismine bakacaksın eğer doğruysa burda görevi kötüye kullananları ihraç et yok ama eğer yalansa ifşa et böyle bir pasaport verilmemiştir sahtedir diye, Mahkemeye ver medyayada yay gitsin bir daha yapıyorlarmı böyle haberleri bakalım. Böyle şeylerin peşine düşülmesi gerekir imaj ve prestij önemli umarım yetkililerimiz ilgileniyorlalrdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı