Almanya'daki tüm mitingler iptal edildi!

AFP haber ajansı AK Partili bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, Almanya'daki tüm mitinglerin iptal edildiğini duyurdu. Kararı, Ankara'nın aldığı belirtildi.

Almanya'daki tüm mitingler iptal edildi!
Almanya'daki tüm mitingler iptal edildi!
GİRİŞ 21.03.2017 15:38 GÜNCELLEME 21.03.2017 18:06
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Fransız haber ajansı AFP, AK Parti Yurtdışı Seçim Koordinasyon Merkezi'ne dayandırdığı haberine göre, hükümet yetkililerin Almanya'da artık referandum mitingi düzenlemeyeceğini iddia etti.

Habere göre Almanya'nın Köln kentinde konuşan bir AK Parti sözcüsü, "Planlanmış tüm etkinlikler iptal edildi. Karar, Ankara tarafından alındı" dedi.

HOLLANDA'DAKİ MİTİNGLERDE İPTAL EDİLMİŞTİ

AK Parti'nin Hollanda kampanya sorumlusu Mustafa Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın sınır dışı edilmesi ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçağının iniş izninin iptali nedeniyle yaşanan krizin ardından, Türk bakanların artık Hollanda'da anayasa referandumu kampanyası yapmayacaklarını söylemişti.

YORUMLAR 22
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'deki fitnelerin en büyüğü oradaki yabancı vakıflardır. Onların Türkiye'ye asla bir hayrı olmayacağını ve Türkiye'ye sürekli içerden zarar verecek çalışmalar yaptığını kör sultan bile biliyor. Onları Fetö gibi adım adım takip etmek ve ilişkilerlini mercek altına almak zorundayız. En azından gözlerimiz ve kulaklarımız sizde, haberiniz olsun demek zorundayız.
    Cevapla
  • ALI 7 yıl önce Şikayet Et
    PKK ve FETÖCÜLERE izin versinler artik,veriyorlarda zaten...Artik uyuma zamani degil kardeslerim.
    Cevapla
  • kesin 6877 7 yıl önce Şikayet Et
    artık Hükümetimiz Almanya'yı muhatap bile almasın. İyicene zıvanadan çıktılar Almanlar görüyoruz burda olup bitenleri, Erdoğan Putin Trump iyicene bunların korkulu rüyası oldu
    Cevapla
  • Hakan Olgun Germany 7 yıl önce Şikayet Et
    gec bile kaldiniz
    Cevapla
  • Hakan Olgun Germany 7 yıl önce Şikayet Et
    bu mitingler zaten hic olmamaliydi. Sanki biz bunlarin sahte yüzünü yenimi görüyoruz. Yaziklar olsun avrupa degerlerini menfaatleri icin satti. Hersey beklenir akilli ve uyanik olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!