Kendi halkı protesto etti! Merkel'e Nazi şoku

Almanya Başbakanı Angela Merkel kendi halkı tarafından, Hitler selamıyla, protesto edildi.

GİRİŞ 23.03.2017 15:00 GÜNCELLEME 23.03.2017 21:14
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya'nın ırkçı uygulamalarını Nazi dönemine atıfta bulunarak eleştirince, Almanya sert tepki göstermiş hatta işi tehdide kadar götürmüştü.

Ancak Türk Bakanları konuşturmayarak ırkçılık yapan, Nazi benzetmesine ise tahammül edemeyen Almanya Başbakanı Merkel, Halle kentinde, kendi vatandaşları tarafından Hitler selamıyla protesto edildi.

Merkel katılacağı program için bina girişine geldiğinde yaklaşık 150 kişilik bir grubun protestosuna hedef oldu.

Kalabalık Merkel'i Hitler Selamı olan "Heil Merkel" diye protesto etti. Nazilerin lideri Hitler için söylenen "Heil Hitler" selamını Merkel'e uyarlayan kalabalık uzun süre "Heil Merkel" diye bağırdı.

Göstericiler ayrıca ellerinde Heil (Çok Yaşa) Merkel yazılı bir de pankart taşıdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 26
  • semih 7 yıl önce Şikayet Et
    merkelde siradan biri onun üstünde kimler var onu ortaya cikarmamiz lazim merkel almanyanin en iyi başbakani schröderden sonra yoksa cem özdemiri mi isterdiniz .
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada Nazi ve Irkcılık zihniyeti Hortladı...Dünya çok kötü bir sona doğru gidiyor! İslama çok büyük saldırı var!, Her an Hz. Mehdi kendisini açılayabilir.
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Niye dedesi nazi Almanyasina itirazı yoktur herhalde merkelin. Evet evet evet olarak Hitler Almanyasina yakışır bir pankart açtı. Yeni adı terör örgütü merkezi Almanya ya da terör devleti diyebiliriz.
    Cevapla
  • hulusi 7 yıl önce Şikayet Et
    bişey değil de adamların ürettikleri arabaları, silah teknolojilerini çeşit çeşit teknolojik ürünleri kullanarak onları eleştiriyoruz. madem batıdan nefret ediyoruz o halde kendi kendine yeten bir hale gelmiş olmamız gerekmez miydi ?
    Cevapla
  • Koç urfa 7 yıl önce Şikayet Et
    İste bunların zamanı inşallah 16 nis.da başlıyor yeterki bunu isteyin. Daha güzel line görecegiz inşallah
    Cevapla
  • Düzceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir mantık allah aşkına.Batıdan teknoloji ve feni alabilir ve kullanabiliriz. Ancak biz batının kültürü ve değerlerini almaya çalıştığız için hiç bir işte muvaffak olamadık. Batıya eğitim için gönderdiklerimiz önce bu milleti hakir gördü. Bir kanun bile yapamadık.Isviçre medeni kanunu,Italya ceza kanunu.bizim bazı kanunlarımız.Ne müslüman olabildik ne de batılı.
    Cevapla
  • ksk 7 yıl önce Şikayet Et
    gelecez inşaallah...şanlı tarihine bak ataların ne icatlar yapmış.kaç tanesinide biz yaptık dediler dünyaya yurtturdular..son 100 yüz yıl ı degerlendırme cumhuriyet tarihinde birşey yapılmadı..bilakis yapılmak istendi ama hep engellendi..
    Cevapla
  • Vulkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Gerekmez di ki gerekmez! Onlar bize dinden insanlıktan dem vuruyorsa o zaman onların bizden daha müslüman ve insan olması gerekme miydi?
    Cevapla
  • Hanz 7 yıl önce Şikayet Et
    Merkelin büyük babasının selamını getirmişler cehennemden Merkel !! :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu