Aydın

Yemek getirdiği evin sahibini ölü buldu

16:56 16 Mayıs 2021 1 Yorum Var
Yemek getirdiği evin sahibini ölü buldu

Aydın'ın Nazilli ilçesinde Bekir Bekik evinde ölü bulundu. Bekik'in içtiği kolonyadan zehirlenerek yaşamını yitirdiği sanılıyor...

Yeni Sanayi Mahallesi, 1004 Sokak'taki müstakil bir evde, yalnız yaşayan Bekir Bekik'e her gün yemek getiren sosyal hizmet görevlisi, bu sabah kapıyı çalmasına rağmen açan olmadı. Bunun üzerine kapıyı açarak içeri giren görevli, Bekik'i odada yerde hareketsiz şekilde bulunca durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Bekik'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Bekik'in içtiği kolonyadan zehirlendiği sanılırken, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi. Polis, Bekik'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    adam belliki dileniyor yada yardım alıp geçiniyordu ve parasının bi bölümünü içkiye yatırıyordu...ve yasaklarda içki satışı yasaklanınca içki bulamadığı için kolanya içmeye kalktı,içtiği kolanyada adisinden merdiven altı kolanya olunca ölüme sebebiyet verdi...ve içkiyi yasaklıyanlar,bakın yaptığınız doğruluğuna,çözüm yasak değil tedavidir,içkiden vazgeçirmedir,yoksa bu gibi ölümlere sebeb verirsiniz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.