Balıkesir

Şaka yapayım derken arkadaşının sevgilisini öldürdü

16:24 30 Aralık 2019 4 Yorum Var
Şaka yapayım derken arkadaşının sevgilisini öldürdü

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaşanan korkunç olayda bir genç, boş zannettiği silahla şaka yaparken arkadaşının sevgilisini öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Gazi Celal Mahallesi Hamdibey Caddesi'ndeki bir evde, dün gece 3 arkadaş aşırı alkol aldı. Ev sahibi A.B., silahını çıkartarak, Selin K'ye hava atmak için şarjöründeki mermileri tek tek boşalttı. A.B, boş zannettiği silahı, arkadaşı S.D'nin kız arkadaşı Selin K'nin başına dayayarak tetiğe bastı. Ancak silah ateş alıp Selin K. hayatını kaybetti. Olayın öğrenilmesi ile birlikte şüphelileri yakalayan polis bölgede geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili A.B. ve maktulenin sevgilisi S.D. gözaltına alındı. Süphelilerin sorgularının devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Cengaver 4 yıl önce Şikayet Et
    Çukura devam. Şu silah olayına askerde özendim sadece o da vatan namus için. Silahla şaka olmaz şeytan doldurur diye boşuna dememişler. Gitti gencecik kız. Allah günahlarını affetsin
    Cevapla
  • birtürk 4 yıl önce Şikayet Et
    alkol varsa içinde. yorum yok!
    Cevapla
  • Engin 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte nasıl ölmek istiyorsan öyle yaşayacaksın
    Cevapla
  • Bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Kasıtlı olmadığı ne malum. Kaza denince indirim. Az yatarım hesabı da yapılıyor olabilir. Ama buna yargı karar verecek...yoksam artık çocuk bile silahla şaka olmayacağını biliyor.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.