Balıkesir

Vekil Canbey: Her zaman milletimizin yanındayız

14:29 13 Ağustos 2021
Vekil Canbey: Her zaman milletimizin yanındayız

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, saha çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Önceki gün Edremit İlçesi’nde çalışmalar gerçekleştiren Canbey, dün de Kepsut İlçesi’ndeydi. Edremit İlçesi’ne yaptığı ziyarete, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ile başlayan Milletvekili Canbey, İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Armağan Çakan ve teşkilat mensupları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

KAMPANYALARA DESTEK OLDU

Canbey’e Edremit programlarında AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Edremit Koordinatörü Mücahit Genç eşlik etti. Ardından Altınoluk’taki Antandros Antik Kenti’nde, Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı ve teşkilat mensupları ile birlikte incelemelerde bulunan Canbey, kazı çalışmalarında görev alan ekiplere kolaylıklar diledi. Edremitli SMA hastası Defne Bebek için Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan standı da ziyaret eden Canbey, yürütülen yardım kampanyasına destek oldu.

MAHALLE SAKİNLERİNE ZİYARET

Devamında oda ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Mustafa Canbey; Edremit İnşaat Ustaları Odası’nı, Meyveciler Odası’nı, Ayakkabıcılar Odası’nı, Bahçıvanlar Odası’nı ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Ardından ilçede nüfus yoğunluğu en fazla mahallelerden olan Tuzcumurat Mahallesi’ne giden Mustafa Canbey, Mahalle Muhtarı Hüseyin Burma’yı ve mahalle sakinlerini ziyaret etti. Edremit programında son olarak, Şırnak Cizre’de şehit düşen kahraman polis Gökhan Kıncak‘ın ailesini ziyaret etti. Dün de Kepsut İlçesi’nde ziyaretler gerçekleştiren Mustafa Canbey ilk olarak AK Parti Kepsut İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Özkarasu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ömer Kırcalı ve teşkilat mensupları ile istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Canbey’e Kepsut programlarında AK Parti Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Çağrı Yılmaz eşlik etti.

“BİZ BALIKESİR’E SEVDALIYIZ”

Devamında Kepsut’un köylerini gezen Canbey; Örenli, Serçeören, Yeşildağ, Örencik ve Alagüney köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde sevgi ve muhabbetle karşılanan Milletvekili Canbey, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada; “Balıkesirimizi köşe bucak gezmeye hemşehrilerimizin ayağına gitmeye devam ediyoruz. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği rota doğrultusunda seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla bir aradayız. Her gittiğimiz ilçede teşkilatımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Sorunları dinliyor, çözümleri için çalışıyoruz. Biz Balıkesir’e sevdalıyız. Sevdamız Balıkesir için de yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.