Bartın

Tilki zannettiği gelinini öldürdü

10:05 25 Temmuz 2020 5 Yorum Var
Tilki zannettiği gelinini öldürdü

Bartın'da, bahçesine tilki girdiğini zannedip tüfeğiyle ateş açan Mustafa Gökçe, fasulye toplayan gelini Gönül Gökçe'yi vurarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Karahüseyinli köyünde meydana geldi. İddiaya göre, köyde oturan Gökçe ailesinin bahçesinde bulunan kümesteki 3 tavuğu tilki telef etti. Bu akşam saatlerinde de emekli madenci Mustafa Gökçe, mısır ve fasulye ekili bahçeden ses gelmesi üzerine av tüfeğini aldı.  Bahçeye tilki girdiğini zanneden Mustafa Gökçe, evinin balkonuna çıkarak av tüfeği ile 2 el ateş etti. Bu sırada bahçede fasulye toplayan Gönül Gökçe, ensesine isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde kaldı. Mustafa Gökçe, gelinini vurduğunu fark edince 112 Acil'e haber verdi. Köye gelen sağlık ekibince yapılan kontrolde 2 çocuk annesi Gönül Gökçe’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Gönül Gökçe'nin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Gönül Gökçe'nin yaşamını yitirdiğini öğrenen yakınları ise evin önünde sinir krizi geçirdi.

Mustafa Gökçe, jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Imam43 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunu bilerek yapmıştır,tilki bahane
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • AY IŞIĞI 3 yıl önce Şikayet Et
    Ölen bayana Yüce ALLAH'tan Rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Ne kadar cahil ve aptalca işler yapan insanlarımız var. Tilki sana ne yaptı ? Malını, rızkınımı çaldı.Îlla hayvanları telef etmek eziyetvetmek zorundamısınız. Samimi bir Müslüman hiç bir hayvana acı gerip zulmetmemelidir.
    Cevapla
  • Emine 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsan bir seslenir Emine diye
    Cevapla
  • 7474 3 yıl önce Şikayet Et
    olay yanlışlik la olma Mısır'ın içinde hareketlilik görünce 2 el ateş ediyor ve malesef gelin ölüyor Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Sel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bilerekmiy yapmisdir sorusu aklima geldi?????
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.