Bartın

İşten çıktıktan sonra kaybolan eşinin eve dönmesini istedi

15:04 02 Nisan 2021 3 Yorum Var
İşten çıktıktan sonra kaybolan eşinin eve dönmesini istedi

Bartın'da Kadir Özdem fabrikada çalışan 3 çocuğunun annesi Emine Özdem’in işten çıktıktan sonra kayıplara karıştığını belirterek, eşinin eve dönmesini istedi.

Kent merkezine bağlı Bakraçbsoz köyünde yaşayan kaynakçı ustası Kadir Özdem, bir tekstil fabrikasında çalışan eşi Emine Özdem’den pazartesi gününden bu yana haber alamadıklarını söyledi. Kadir Özdem eşinin işten çıktıktan sonra ortadan kaybolduğunu belirterek, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Poyraz (11), Yusuf (10) ve Yiğit (6) umutla annelerinin dönmesini bekliyor.

Eşinin eve dönmesini isteyen Kadir Özdem, “Pazartesi günü Ankara’da tünelde çalışırken beni aradılar. Durumu bana haber verdiler. Eşim pazartesi günü çıkışını alıp, kayıplara karışıyor ve bir daha haber alınamıyor. Her yere başvurduk ama bir haber alamadık. Kendisiyle 12 yıldır evliyiz herhangi bir sorunumuz yoktu. Jandarmaya bildirdik, ama bir sonuç yok. Bana kalırsa eşimi saklıyorlar, uzaklaştırıyorlar. Çocukları için dönmesini istiyorum. Bende uzak durabilir. Ama çocuklarım için istiyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    eşler ne halt ederseniz edin ama çocuklarınızı kendinizden daha fazla düşünün ve onları kendi ayakları üzerinde kendilerini idare edebilecek yaşa gelinceye kadar koruyun lütfen; Birde henüz evli olmayanlara söylüyorum hem evlenirim hemde kendi hayatım olur diyenler hiç evlenmesin
    Cevapla
  • HATTİLİ 3 yıl önce Şikayet Et
    şu güzel çocuklara yazık. ne hale geldik...
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    kadın çalışmasa geçim derdi kadın çalışırsa eş derdi kaybolma derdi kadının gözü açılıp evden kaçma derdi olabilir.bazı kızlar anne-baba zoruyla akraba amcaoğlu vs ile evleniyor.sonra evlilik zorla gitmiyor ve ayrılış veya başkasına kaçış başlıyor.birde evde eşi bayanı eziyor değer vermiyorsa her kadın kaçma adayıdır.
    Cevapla
  • cfdgdsfsa 3 yıl önce Şikayet Et
    hakklisin katiliyorum sana
    İlk beğenen sen ol
  • deli deprek 3 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.