Batman

Komşuları yardım etmezse aç kalıyorlar!

17:23 19 Mayıs 2020 11 Yorum Var
Komşuları yardım etmezse aç kalıyorlar!

Batman’da 8 kişilik Geçik ailesi zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyor. Baba çalışamıyor. Eğer komşular vermezse bazı günler aile aç yatıyor...

Merkez Çamlıca Mahallesi 2418 sokakta ikamet eden Geçik ailesine komşuları ve hayırsever vatandaşlar yardım etmezse aç yatıyorlar. Daha önce çadırda yaşayan ve hayırsever bir vatandaş tarafından eve konulan aile zor şartlarda yaşam mücadelesini sürdürüyor.

Aile fertlerinden Özlem Geçik, çaresiz durumda olduklarını söyledi. Geçit, "Bize yardım eli uzatılmasını bekliyoruz. Daha önce başka bir evde kirada oturuyorduk geçiniyorduk oradaki evimiz yıkıldığı için çıkmak zorunda kaldık. 15 gün boyunca çadırda kalmak zorunda kaldık. Hayırsever bir vatandaş bizi çadırda görünce bize ev tutu ve evin 2 ayın kirasını verdi. Allah onlardan razı olsun.

Yaşadığımız evde 8 kişi kalıyoruz geçimizi zor bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz. Kayın babam eli sakat çalışamıyor ama sokakta karton toplayarak geçimizi onunla yapmaya çalışıyoruz. Akşam yiyecek yemeğimiz bile yok çocuklarımızın yiyeceği kahvaltı bile yoktur. Ne yapacağımızı bilemiyoruz hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Komşular arada bize yemek getiriyorlar ekmeğimizi veriyorlar Allah onlardan razı olsun. Hayırseverlerden destek bekliyoruz" dedi.
 

YORUMLAR

11 Yorum Var
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Aileye yardım için valilik hesap numarası açsa toplanan parayla kış gelmeden pirketten kısa sürede temelli kendilerine ait bir ev yapılabilir. Aile kira derdinden kurtulur inşallah.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    hyyyyyyyyyyy yetkili hyyyy nerdesin
    Cevapla
  • Neslihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha ayrıntılı iletişim bilgisi yada adres verebilir misinİz?
    Cevapla
  • Harbinaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yardım için adres ve iletişim bilgilerini daha ayrıntılı verebilir misiniz
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bu aileye bir yıllık kira yardımı yapmak istiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.