Batman

Hastayı sırtına alan şoför: Annem aklıma geldi

09:32 03 Eylül 2020 10 Yorum Var
Hastayı sırtına alan şoför: Annem aklıma geldi

Batman’ın Sason ilçesi Balbaşı köyünde kanser hastası ihbarını alan Sason 112 Acil ekibinin şoförünün, hastayı sırtladığı görüntüler günün konusu olurken, fedakar şoför Masum Yaman: “O anda aklıma annem geldi ve hastayı sırtladım” dedi.

Önceki gün Batman’ın Sason ilçesi Balbaşı köyünde kanser hastası Fatma Aslan’a müdahale etmek için yola koyulan ve zorlu arazi nedeniyle hastaya ulaşamadığı için hastayı sırtına alan 112 Acil ekibinin şoförü, gündemdeki yerini koruyor. 130 Kilo ağırlığındaki hastayı sırtına alarak ambulansa taşıyan fedakar şoför Masum Yaman’ın görüntüsünü sosyal medyada günün konusu olmuştu.

O anla ilgili Çağdaş’a açıklamada bulunan şoför Yaman: “Köyde bir kanser hastasının rahatsızlandığı ihbarını aldık. Balbaşı köyüne vardık. Hastanın oturduğu ev biraz köyün dışındaydı. Ambulans bir yere kadar gitti. Taşlı bir patika yol kaldı. Oraya araç gidemedi, pastayı sedye ile de taşıyamazdık. Köyde de genç kimse yoktu. Tam köyden çıkacakken birden annem aklıma geldi. Yaklaşık 130 kilo ağırlığındaki kanser hastası Fatma Aslan’ı sırtladım ve yaklaşık 1,5 kilometre ambulansa kadar taşıdım” diye konuştu.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    İyiki o ananı hatırlamışsın kardeşim anan sana helal süt emzirmiş ama başta Allah cc rızası için ana Şevkati saygısı ile evlat merhameti ile evlat sadakati ile işini engüzel şekilde yerine getirmişsin büyüdün küçülmedin Allah senden anandan babandan razı olsun o hastamız ve bütün hastalarımıza şafi ismi sıfatıyla şifasını ihsan buyursun esselamün aleyküm
    Cevapla
  • ALİ KARA 3 yıl önce Şikayet Et
    dünyayı iyilik kurtaracak ALLAHCC senden ve neslinden razı olsun insanlık adına teşekkür ediyorum.
    Cevapla
  • KoronaGazisiDr: 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) razı olsun. Köyden çıkmayı bir an için bile aklına getirdiğin için de Allah (c.c.) affetsin.
    Cevapla
  • adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun
    Cevapla
  • abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun güzel insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.