Erman Toroğlu'nun sözleri gündem oldu!

Halil Umut Meler'in Kasımpaşa-Beşiktaş maçına atanmasına tepkiler sürerken Erman Toroğlu'nun derbinin ardından yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

GİRİŞ 01.04.2021 01:03 GÜNCELLEME 01.04.2021 01:30
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın bu hafta Kasımpaşa ile oynacağı maça hakem Halil Umut Meler'in atanması siyah-beyazlı camianın büyük tepkisini çekti.

Fenerbahçe derbisinin ardından Teknik Direktör Sergen Yalçın Halil Umut Meler'in yönetimini eleştirerek, "Rakibi oyuna ortak etmek için elinden geleni yaptı. Biz bu hakemi artık maçlarımızda görmek istemiyoruz" dedi.

Erman Toroğlu "İlk maça veririm" demişti!

A Spor'da derbiyi yorumlayan eski hakem Erman Toroğlu, Sergen Yalçın'ın açıklamalarına cevap olarak, "Federasyonda yetkili olsam ilk maça veririm. Sergen mi tayin ediyor hakemleri?" ifadelerinde bulundu.



Serdar Tatlı'ya tepki yağdı: "MHK'nin akıl hocası Erman Toroğlu mu?"

Merkez Hakem Kurulu'nun Beşiktaş'ın derbiden sonraki ilk maçına Halil Umut Meler'i atamasının ardından siyah-beyazlı taraftarlar "MHK'nin akıl hocası Erman Toroğlu mu?" diyerek bu konuşmayı paylaşmaya başladı. Kısa süre içinde sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına giren bu görüntülerin ardından MHK Başkanı Serdar Tatlı'ya tepki yağdı.

YORUMLAR 23
  • Nihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeli arkadaşlar ben Beşiktaşlıyım bakın bu erman gs li yıllardır fenere bize saldırıyor. Hep gs ye çalışıyor gaza gelip birbirinize düşmeyin birlik olun.Bu erman denen şahsı ifşa edelim .
    Cevapla
  • sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    işte cevap, bravo
    Cevapla
  • miço 2 yıl önce Şikayet Et
    kulüp lere kayyum atanmalı bu kadar borçla hala transfer peşindeler .. transfer yasağı konmalı borcu elindeki futbolcu değerini aşan her kulüp transfer yasagına maruz kalmalı uymayana kayyum atanmalı .....
    Cevapla
  • ismail 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş laf yapma futbolunu oyna, dünya kupası elemelerinde biraz futbol seyrettik yine aynı terane
    Cevapla
  • 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Külüpler borçtan kırılıyor birde bu mhk kaprislerini çekiyoruz direk mhk kadrosunu değiştirmek lazım sizin egonuzu çekecek değiliz derhal istafa etmeliler olay büyümeden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle