Sergen Yalçın: Ligin üzerinde bir maçtı

Alanyaspor galibiyeti sonrasında konuşan Sergen Yalçın, "İyi bir oyun oldu. İki takımda savaştı. Ligin üzerinde bir maç oldu." dedi.

Sergen Yalçın: Ligin üzerinde bir maçtı
Sergen Yalçın: Ligin üzerinde bir maçtı
GİRİŞ 07.04.2021 21:45 GÜNCELLEME 07.04.2021 22:04
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 33'üncü haftasında Beşiktaş, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Sergen Yalçın, "2 haftadır kazanamıyorduk. Bugün güçlü bir takıma karşı kazanarak yarışın içine dahil olduk. Kendimize geldik. Bugünkü maçta reaksiyon göstermemiz gerekiyordu. 2 maçtan sonra farklı bir mücadele ve oyun anlayışıyla sahada olmamız gerekiyordu. Mücadelelerinden dolayı oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi bir oyun oldu. İki takımda savaştı. Ligin üzerinde bir maç oldu. Rakibin 1, 2 oyun versiyonu vardı. Biz de maçtan önce dersimize çalıştık. O bağlantıları keserek zor geçmesini beklediğimiz bir maçı, oyuncularımızın da gayretiyle kolay hala getirdik. Önemli bir galibiyetti. Bize nefes aldıran, mutluluk veren bir sonuç oldu. Artık pazar günü oynayacağımız maça bakacağız" dedi.

"MİLLİ ARADA ÇOK OYUNCU KAYBETTİK"

Milli arada birçok oyuncuyu kaybettiklerini ifade eden Yalçın, "Oyuncuların sakatlık, ceza durumu var. Koronavirüs var. Bu durumdan dolayı bazı oyuncuları kaybedebiliyoruz. Milli arada çok oyuncu kaybettik. Aboubakar hafta sonu da olmayacak. Josef cezalı duruma düştü. Cenk bugün hazır olmadığı halde özveriyle oynadı, mücadelesini verdi. Bizim için önemli bir oyuncu. Dorukhan yoktu, Mensah ve Gökhan Töre antrenmanlara yeni başladı. Koronavirüsün de etkisiyle zor bir lig oynanıyor. Elimizden geldiğince oyuncuları en doğru şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Bazen hata yapabiliyoruz. Bizler de oyuncular da hata yapabiliyor. Yaptığımız işin zorluğu da burada. Zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. Az bir süre kaldı. İnşallah yolun sonunu görebiliriz" diye konuştu.

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Takımın gol yollarında daha iyisini yapabileceği üzerine gelen bir soruya Sergen Yalçın, "Tabii ki daha iyisini yapabilmeli. Oğuzhan kaç haftadır oynamıyor. Bugün iyi de oynadı. Bazı oyuncuları bekliyoruz. Hastalık sakatlık durumları var. Siz içerde neler olduğunu bilmiyorsunuz. Oyuncular ne kadar antrenman yapabiliyor, içeride farklı olaylar var. Zaman zaman o arada oynamadı, bu burada neden oynamadı diye eleştiri alıyoruz. İş dışardan göründüğü gibi değil. İçerde sakatlık ve hastalıktan dolayı yaşanan sıkıntılar var. Taraftarımız merak etmesin her oyuncuyu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" cevabını verdi.

YORUMLAR 38
  • Motorcu Kamil 3 yıl önce Şikayet Et
    Dün Oynanan BJK - ALANYA Maçı İzleyenler İçin Tam Bir Tiyatrodur. Morafono Açıkça İtiraf Edip Twit den Özür Dilemesi bile Durumun Vehametini Anlatmıyormu. Açıkca Çok Güzel Organizasyon Yapılmaya çalışılmış fakat amatörce bir şike yapılmıştır. Örtbas etmek için sağa sola gündem değiştirmek için yapılan sahte senaryolar bunlar.
    Cevapla
  • ahmet bey 3 yıl önce Şikayet Et
    begirci macı satmış alanya bide lig üstündeymiş şikenin kralı vardı kralı yaparsa bjk yapar ....
    Cevapla
  • taraftar 3 yıl önce Şikayet Et
    bu olumsuz yorumları yazanların hepsi yüzde yüz fenerlidir bakın diğer takımları demiyorum çünkü fenerli taraftarı kadar alçak karaktersiz taraftar yoktur hiç merak etinizmi fb neden şampiyon olmuyor var olduğu için hakemleri alamadığınız için
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Rakiplerimiz, Alanya Spor kesin maçı alır gözü ile baktıklarından şu an büyük şoku yaşıyorlar. Öyle bir şok ki maçın şike yolu ile alındığını iddia edebilecek kadar ileri bir şok maçta Alanya Sporun 4 tane net gol pozisyonu ve birde VAR'a takılan golü var. Pozisyonların ikisi tamamen forvet beceriksizliği iki tanesinde de Ersinin kurtarışları var. Forvet beceriksizliği olan pozisyonun tekinde boş kale yerine dışarı, diğerinde ise ıska geçildi yani topa vurulamadı. Ona bakarsanız bir ara Fenerbahçede Guiza isminde bir oyuncu vardı. Guiza neredeyse her maç boş kale yerine dışarı atıyordu. O zaman Guiza'da şike yapıyordu değil mi? olmayınca olmuyor işte.
    Cevapla
  • kılıçarslan 3 yıl önce Şikayet Et
    bilmiyorsan boş yapma kendi çıkarına göre yazmışsın.millet gördü hileleri.böyle kazanmaktansa berabere kalsa daha iyiydi.rakiplere puan farkı atmak için yapılan bu kaoslar ülkemizin gelişememesinin baş nedeni her şeye hile bulaştırdılar.
    Cevapla
  • Alpaslan 3 yıl önce Şikayet Et
    İki takımda savaştı mı ?? Vallahi çok komiksin Sergen ahahhaaha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle