Bingöl

Çöp poşetinde cansız bedeni bulunan müzisyenin katili bakın kim çıktı?

11:57 07 Ocak 2021 5 Yorum Var
Çöp poşetinde cansız bedeni bulunan müzisyenin katili bakın kim çıktı?

Bingöl'de silahla ateş edilmiş cansız bedeni arazide çöp poşeti içinde bulunan müzisyen Deniz Ayaz'ın, kendisine 50 bin lira borçlu olan meslektaşı Samet Ateş (40) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ateş'in, Ayaz'ı vurduğu gün düğün salonunda sahne aldığı da belirlendi

Bingöl'de, düğünlerde müzisyenlik yaparak geçimini sağlayan, evli ve 5 çocuk babası Deniz Ayaz, 5 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesinin başvurusu üzerine jandarma ekipleri, Ayaz'ı bulmak için çalışma başlattı. Ayaz'a ulaşmak için arama çalışmaları sürdürülürken, dün Sarıçiçek köyü kırsalında köylüler tarafından çöp poşeti içinde ceset bulundu. Köylülerin ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede, cansız bedenin aranan Deniz Ayaz'a ait olduğunu belirledi. 4 mermiyle vurulmuş bulunan Ayaz'ın ölümünün aydınlatılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

KARDEŞİ YAKALATTI

Jandarma ekipleri, Deniz Ayaz'ın ölümüyle ilgili araştırmalarına devam ederken, dün akşam saatlerinde yapılan ihbar üzerine harekete geçti. İhbarı yapan kişi, Ayaz'ı öldürenin ağabeyi Samet Ateş olduğunu ve Elazığ'a gittiğini söyledi. Bingöl- Elazığ yolunda uygulama başlatan ekipler, durdurdukları araçtaki Samet Ateş'i yakaladı. Bu sırada jandarmaya ekiplerine mukavemette bulunan Ateş, gözaltına alındı.

ZANLI, 50 BİN LİRA BORÇLUYMUŞ

Katil zanlısı Samet Ateş, İl Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alınırken, cinayete ilişkin ayrıntılar da ortaya çıktı. İddiaya göre, Deniz Ayaz, kendisi gibi düğün salonunda müzisyenlik yapan Samet Ateş'ten borç olarak verdiği 50 bin lirayı almak üzere Sarıçiçek köyüne geldi. Ayaz'ın Ateş'ten borcunu istediği sırada aralarında tartışma çıktı. Bu sırada Ateş, tabancayla Ayaz'a 4 el ateş ederek, öldürüp, cesedini de çöp poşeti içinde araziye bıraktı. 

CİNAYETTEN SONRA DÜĞÜN SALONUNDA SAHNE ALMIŞ

Samet Ateş'in, Deniz Ayaz'ı öldürdükten sonra evine gelip, kıyafetlerini değiştirerek, gittiği düğün salonunda sahne aldığı da ortaya çıktı. Düğün sonrası gece saatlerinde arkadaşının evine giden Ateş'in, kardeşini arayarak, "Bir kişiyi öldürdüm. Elazığ'a gidiyorum" demesi üzerine kardeşinin de jandarmaya bilgi verdiği belirlendi.

Jandarmadaki sorgusunun ardından Samet Ateş'in adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    50 bin tl için cinayet,yahu gerekirse bankadan kredi çek öde.şimdi ne olacak....hayatın sönecek,30-40 sene hapis yyecek,infaz çıktıktan sonra 15-20 sene yatacaksın katillerin arasında.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    iyiliğin karşılığı ölüm olmuş şu zamanda akrabana bile borç vermeyeceksin yoksa kötü olursunuz
    Cevapla
  • Cengiz 3 yıl önce Şikayet Et
    İhbar eden katilin kardeşi,gizli kalsın isteseydi gizli kalırdı,belli ki vicdanlı bir insan ve eninde sonunda yakalanacağını bilecek kadar akıllı..
    Cevapla
  • Gül izmir 3 yıl önce Şikayet Et
    İhbar larin gizli oldugunu biliyordum o cocuguda zor duruma sokmuslar ..
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ihbarı yapanın kimlik bilgisi verilir mi? Şimdi seyret vaveylayı.
    Cevapla
  • osman yaver 3 yıl önce Şikayet Et
    ne yazık ki böyle vakalar çok olmaya başladı bi suça ortak olsam söylemem direkt kimliğim ifşa edilir kim koruyacak beni
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.