Bitlis

Bitlis Vali Çınar, başarılı milli sporcuları ödüllendirdi

18:01 24 Mayıs 2016
Bitlis Vali Çınar, başarılı milli sporcuları ödüllendirdi

Bitlis Valisi Ahmet Çınar, farklı tarihlerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren milli sporcuları makamında kabul etti.

Başarılarından dolayı milli sporcuları çeyrek altınla ödüllendiren Vali Çınar, Bitlis'i, ülkede ve yurt dışındaki yarışmalarda en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcuları tebrik etti.

Çınar, yaptığı konuşmada, Bitlisli milli sporcuların, ulusal ve uluslararası kulvarlarda kendileri için gurur kaynağı olduklarını söyledi.

"Gençlere, arkadaşlarınıza ve çevrenize örnek oluyorsunuz." diyen Vali Çınar, şöyle konuştu:

"Hepinize teşekkür ediyorum. Büyüklerimiz, 'marifet iltifata tabidir' derler. Bir insanın başarısı varsa, övmek ve alkışlamak gerekir. Eğer alkışlanırsa başarıları ve şevkleri artar. Bu nedenle her türlü övgüye layıksınız. Allah yolunuzu açık etsin. İnşallah madalyalarla, birinciliklerle dönersiniz. Tabii ki, yaptığınız dereceler çok önemli. Ama insan elinden geleni yapıyorsa gerisi pek önemli değil. Öncelikle başarı o çabayı göstermektir. Emeği sarf etmek ve uğraşmak bir başarıdır. Ben hocalarınızı tebrik ediyorum. Onlar olmadan ne kadar yetenekli olursak olalım disiplin ve başarı olmaz. Kısacası bu bir aile işidir. Birlikte bir iş yapılırsa bereketli olur. Sizleri bu makamda ağırlamaktan büyük bir gurur duyuyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.