Bitlis

Kaymakam Alibeyoğlu, sporcuları kabul etti

13:12 22 Mart 2018
Kaymakam Alibeyoğlu, sporcuları kabul etti

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Basketbol Küçük Erkekler Grup Bölge Şampiyonasında Türkiye yarı finallerine yükselen Gölbaşı Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu öğrencilerini makamına kabul etti.

Alibeyoğlu, Gölbaşı Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu Basketbol Takımını makamında kabul ederek, Basketbol Küçük Erkekler Grup Bölge Şampiyonasında Türkiye yarı finallerine yükselmeleri dolayısıyla kutladı.

Öğrencilerden sporun yanında okul derslerine de özen göstermelerini isteyen Alibeyoğlu, şöyle konuştu:

"Başarılı sporcu, çalışkan olur, efendi olur, hal ve hareketleriyle örnek teşkil eder. Sizler de her zaman hem sporunuzu yapın hem de derslerinize en iyi şekilde çalışın. Spor yapmanın yanında okuyup bir meslek sahibi olmak için gayret sarf edin. Devletine, milletine faydalı bireyler olun. Genel itibarıyla arkadaşlarınıza ve çevrenize her zaman örnek olun. Bu vesileyle elde ettiğiniz başarılardan ötürü bir kez daha hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."

Ziyarette sporculara, Milli Eğitim Müdürü Nazım Budak, Okul Müdürü Özgür Yıldırım ve beden eğitimi öğretmeni Furkan Ünlü eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.