Bitlis

Vali Ustaoğlu, çalışmaları inceledi

17:21 26 Eylül 2018
Vali Ustaoğlu, çalışmaları inceledi

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, kentin değişik bölgelerinde yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Ustaoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Beşminare Mahallesi'nde yapılan yeni park alanı ile Atatürk Mahallesi'nde altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Bitlis Belediyesi, alt ve üstyapı çalışmalarının yanı sıra sosyal projeleri de hayata geçirerek, "Vadideki güzel şehir" olarak bilinen ve 6 bin yıllık geçmişe sahip kadim kentin daha yaşanabilir hale gelmesi için tüm imkanlarını seferber etti.

Çalışmaları inceleyen Ustaoğlu'na, Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras ve teknik ekip eşlik etti.

Vali Ustaoğlu, çalışmaların plan ve programlara uygun biçimde devam ettiğini belirterek, şunları ifade etti:

"Başladığımız işlerin bir an evvel hizmete sunulması için büyük gayret gösteriyoruz. Şehrin dört bir tarafında hem kamuya ait yatırımlar, hem de belediyemizin yol, altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Biz de bu hizmetlerin en kısa sürede tamamlanması için planlamalar yapıyoruz. Bitlis'e vatandaşlarımızın hem keyifle oturabilecekleri, hem de oyun ve spor alanından yararlanabilecekleri çok güzel 7 park kazandırdık. Şehrin her köşesine hizmet götürme gayretindeyiz ve ona göre çalışıyoruz. Ürettiğimiz her proje vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve daha güzel bir Bitlis için."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.