MasterChef Tunahan kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Tunahan şimdi ne yapıyor? Program teklifi...

MasterChef Türkiye’den elenmesinin ardından bir show programı için teklif götürüldüğü konuşulan Tunahan merak uyandırdı. MasterChef Tunahan hangi program için teklif aldı? Hiç beklenmedik bir anda yarışmaya veda eden yarışmacı yeniden ekranlarda olacak mı? MasterChef Tunahan kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte tüm merak edilenler...

MasterChef Tunahan kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Tunahan şimdi ne yapıyor? Program teklifi...
MasterChef Tunahan kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Tunahan şimdi ne yapıyor? Program teklifi...
GİRİŞ 04.11.2021 16:28 GÜNCELLEME 04.11.2021 16:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

5 Ağustos akşamı yayınlanan bölümde yaptığı yemek ile geceye damgasını vuran Tunahan, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna yerleşen beşinci isim oldu. Barbunya ile profiterol yapan Tunahan adını unutulmazlar listesine yazdırdı. Peki MasterChef Tunahan kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Tunahan Ak’ın hayatı ve hakkında tüm merak edilenler…

MASTECHEF TUNAHAN KİMDİR?

Zorlu mücadeleler sonrasında rakiplerini eleyerek MasterChef Türkiye’nin ana kadro yarışmacıları arasına giren Tunahan Ak 19 yaşındadır. Genç yarışmacı, Bolu’da 4 yıl yatılı okudu ve Aşçılık Lisesi’nden mezun oldu. Yaklaşık bir buçuk sene Kadıköy’de bulunan bir çikolata imalathanesinde çalışan Tunahan Ak MasterChef Türkiye’ye katılarak adını duyurdu.

Beylikdüzü'nde ikamet eden yarışmacı Tunahan, MasterChef’in hayatında bir değişikliğe sebebiyet vereceğini ve bu yarışmanın kendisi için iyi bir fırsat olduğunu düşündüğünü söyledi.

MASTERCHEF TUNAHAN ELENDİ Mİ

MasterChef Tunahan bu hafta potaya giren isim oldu. Son üçe Mustafa ve Ateş ile kaldı. Elenen isim Tunahan oldu. 

MASTERCHEF TUNAHAN SHOW PROGRAMINA MI BAŞLIYOR?

MasterChef Tunahan'ın programdan elenmesinin ardından ortaya atılan iddia büyük yankı uyandırdı. Sempatik ve doğal tavırları ile seyircinin gönlünde taht kuran Tunahan'a Acun Ilıcalı'dan show programı için teklif götürüldüğü öne sürüldü. 

Ancak bu iddiaya ilişkin henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. 

MasterChef İbrahim kimdir? Mastechef İbrahim nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef İbrahim kimdir? Mastechef İbrahim nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR 2
  • greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    Ankara da Haberler diye bir yayın organı var ne kadar yalan haber var ise onu yapıyor,yayıyor.İtibar etmeyin.Daha önce elenen yarışmacıların hepsi için bu haberler yapıldı.
    Cevapla
  • memet coşkun 2 yıl önce Şikayet Et
    adamsın tunahan
    Cevapla