MasterChef Milhan kimdir ve nerelidir? MasterChef Milhan programdan elendikten sonra...

MasterChef’in sevilen isimlerinden Milhan bu hafta potada mücadele ediyor. Peki Masterchef Milhan elendi mi? Hazırladığı tabaklar ve teknik bilgisi ile şefleri etkilemeyi başaran Milhan, MasterChef Türkiye'nin ana kadrosunda yerini aldı. Peki MasterChef yarışmacısı Milhan kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

MasterChef Milhan kimdir ve nerelidir? MasterChef Milhan programdan elendikten sonra...
MasterChef Milhan kimdir ve nerelidir? MasterChef Milhan programdan elendikten sonra...
GİRİŞ 29.10.2021 09:07 GÜNCELLEME 29.10.2021 09:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2 Ağustos akşamı TV ekranlarında yayınlanan yeni bölümde yaptığı iyi yemekler ile tüm rakiplerini eleyen Milhan, MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna yerleşen ikinci isim oldu. MasterChef izleyicilerince merak edilen ve araştırılan yarışmacı Masterchef Milhan kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar…

Milhan Erdem, 2001’de dünyaya geldi. Aslen Kütahya Tavşanlılı olan Milhan Erdem, 2019’da memleketinde bulunan Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tamamladı.

İstanbul’da ikamet eden yarışmacı, Nişantaşı’ndaki bir Lübnan mutfağında çalıştı. Bir dönem Almanya’da görev yapan MasterChef yarışmacısı ulusal ve uluslararası yarışmalarda bugüne kadar çeşitli ödüller kazandı.

İzmir’de düzenlenen bir yarışmada bronz ve gümüş madalya, Fethiye’de yapılan bir yarışmada balık kategorisinde altın madalya kazandı. 2019’da Antalya EXPO yemek yarışmasında ise ‘Yılın altın genç şefi’ seçilerek kupa ve altın madalya almaya layık görüldü. 

MASTERCHEF MİLHAN ELENDİ Mİ?

Bu hafta potada olan Milhan son üçlüde Rabia ve Mert ile mücadele ediyor. MasterChef Milhan, potadan çıkamadı ve elendi. 

Milhan, programdan ayrıldıktan sonra, konuk olarak yeniden kendini gösterdi. 

MasterChef Dilara kimdir? Masterchef Dilara nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Dilara kimdir? Masterchef Dilara nerelidir ve kaç yaşındadır?

MasterChef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR 2
  • Cevdet GÜRER 2 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı şef adayları tebrik ediyorum her şey gönüllerince olsun Bu pro ğramı severek izliyorum ve takip ediyorum
    Cevapla
  • Cevdet GÜRER 2 yıl önce Şikayet Et
    Sergen Nerede
    Cevapla