MasterChef Hamza elendi mi? MasterChef Hamza Mercimek kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?

MasterChef Türkiye'de neredeyse her hafta potaya giren Hamza elendi mi? İddialı tavırları ile dikkati çeken Hamza, MasterChef'in ana kadrosuna girmeyi başarmıştı. Peki MasterChef yarışmacısı Hamza kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Masterchef Hamza elendi mi? Tüm detaylar haberimizde...

MasterChef Hamza elendi mi? MasterChef Hamza Mercimek kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?
MasterChef Hamza elendi mi? MasterChef Hamza Mercimek kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında?
GİRİŞ 27.09.2021 01:02 GÜNCELLEME 27.09.2021 01:02

Masterchef Türkiye'nin 9 Ağustos akşamı yayınlanan yeni bölümünde çıkardığı tabaklar ile rakiplerini arkasında bırakan Hamza, ana kadroya giren yedinci isim oldu. MasterChef seyircileri tarafından merak edilen ve hakkında araştırma yapılan yarışmacı Hamza kimdir ve nerelidir? İşte tüm merak edilenler...

Hamza Mercimek aslen Bolu'ludur. 24 yaşındaki yarışmacı İstanbul'da ikamet etmektedir. Yemekle uğraşan bir aileden gelen yarışmacı Hamza, Karaköy'de mesleğini icra etmektedir. 

Üçlü düellolarda jürinin ve seyircilerin ilgisini üstüne toplayan Hamza, yarışmacı arkadaşları tarafından da gündemde oldu. Ana kadroya girmek için ettiği mücadelede son ikiye Merve ile kalan Hamza, yaptığı tabak ile gecenin birincisi olmayı başardı. Böylelikle MasterChef Hamza ana kadrodaki yerini aldı. 

MASTERCHEF HAMZA ELENDİ 

MasterChef Hamza bu hafta da potaya girdi. Potada Emre ve Mustafa ile yarışmaktadır. 26 Eylül akşamı yayınlanan bölümde elenen Hamza oldu. 

MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef Şükrü nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Şükrü kimdir? MasterChef Şükrü nerelidir ve kaç yaşındadır?

MasterChef Fatma kimdir? MasterChef Fatma nerelidir ve kaç yaşındadır? MasterChef Fatma kimdir? MasterChef Fatma nerelidir ve kaç yaşındadır?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL