MasterChef Safanur kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Safanur elendi mi? Hayatı...

Bu hafta potada mücadele eden MasterChef Safanur elendi mi? Yarışmadaki sempatik tavırları ve mor saçları ile seyirci tarafından bilgi edinme isteği uyandırdı. Peki, MasterChef yarışmacısı Safanur kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte Masterchef Safanur elendi mi? İşte tüm merak edilenler...

MasterChef Safanur kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Safanur elendi mi? Hayatı...
MasterChef Safanur kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Safanur elendi mi? Hayatı...
GİRİŞ 06.12.2021 09:20 GÜNCELLEME 06.12.2021 09:20

Masterchef Türkiye'nin 18 Ağustos akşamı yayınlanan bölümünde rakipleri ile girdiği mücadeleyi kazanan MasterChef Safanur, grubundaki tüm yarışmacılar arasında en yemekleri yaparak ana kadroya dahil olan on dördüncü isim olmayı başardı. Peki izleyicilerin, hayatını ve kariyerini araştırdığı Safanur Bol kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte tüm merak edilenler...  

Safanur Bol, Ağustos 1998'de Bursa, Gemlik'te dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğudur. 

İlköğrenimini Gemlik'te tamamlayan Safanur, lise eğitimini de yine aynı yerde, Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi'nde aldı. Ardından tam burslu olarak kazandığı İzmir Ekonomi Üniversitesi'de Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümüne girdi ve 2020'de buradan mezun oldu. 

6 senedir eğitimi için gittiği İzmir'de yaşayan Safanur'un mutfak alanında yurtdışı deneyimi de bulunmaktadır. Ayrıca şuan, Ege Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Çok Disiplinli Ana Bilim Dalı Sürdürülebilir Tarım-Gıda Sistemleri Bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. 

MASTERCHEF SAFANUR ELENDİ Mİ?

TV8'de yayınlanan yarışmanın yeni bölümünde, potada son üçlüye kalan Safanur potadan çıkamadı ve elendi. 

MasterChef Mert nerelidir ve kimdir? MasterChef Mert kaç yaşındadır? MasterChef Mert nerelidir ve kimdir? MasterChef Mert kaç yaşındadır?

MasterChef Eren kimdir, kaç yaşındadır? Masterchef Eren nerelidir? MasterChef Eren kimdir, kaç yaşındadır? Masterchef Eren nerelidir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL