Ecem Erkek kimdir ve aslen nerelidir? Güldür Güldür Show 'Naime'nin yeni projesi

12 ayrı projeden teklif alan Ecem Erkek yeni projesini açıkladı. Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek seyircilerin ilgiyle takip ettiği isimlerin arasında. Peki Ecem Erkek kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Ecem Erkek'in kendisi gibi oyuncu olan eşi kimdir? İşte Ecem Erkek hayatı ve hakkındaki diğer detaylar...

Ecem Erkek kimdir ve aslen nerelidir? Güldür Güldür Show 'Naime'nin yeni projesi
Ecem Erkek kimdir ve aslen nerelidir? Güldür Güldür Show 'Naime'nin yeni projesi
GİRİŞ 31.08.2022 11:58 GÜNCELLEME 31.08.2022 11:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ecem Erkek, 24 Haziran 1989'da Ankara'da dünyaya geldi. Aslen Sivas, İmranlılı'dır. 

İlk öğreniminin ardından Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'ni başarı ile tamamladı. Daha sonra, 2007-2008 arasında Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro dersleri aldı. Diğer yandan da Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda diksiyon eğitimi aldı.

Lise mezuniyetinin ardından oyuncu olmaya karar veren Ecem Erkek, 2007-2008 arasında Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimi  aldı. 2008'de Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda diksiyon derslerine katıldı. 

2009'da Ankara Sanat Tiyatrosu'nda kursiyerlik yaptı ve ardından 2010'da  başladığı Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümünden 2015'te mezun oldu.

OYUNCULUK KARİYERİ

Başarılı oyuncu Ecem Erkek, oyunculuk kariyerine ilk adımını tiyatro oyunları ile attı. Çok sayıda oyunda rol alan oyuncu ilk kez 2017'de ekran karşısına geçti. Yer aldığı 'Hayat Sırları' dizisi ile ile TV tecrübesini kazandı. 

Kısa sürede yeteneğini fark edilen oyuncu popüler eğlence programı Güldür Güldür Show'daki Naime karakteri ile seyircinin gönlünde taht kurdu. Sergilediği performans ile ödüle layık görülen oyuncu, bu sezon programdan ayrıldığını duyurdu. 

İlk sinema filmi tecrübesini Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü isimli sinema filminde başrol oynayarak yaşadı. Şimdi ise hangi proje ile seyirci karşısına çıkacağı bilinmiyor. 

ECEM ERKEK DİZİLERİ VE FİLMLERİ

  • 2017 - Hayat Sırları (Dizi)

  • 2017-2021 - Güldür Güldür Show (Program)

  • 2018 - Hakan: Muhafız (İnternet dizisi)

  • 2021 - Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü? (Film)

EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ OYUNCUSU

2020'de, 46. Altın Kelebek Ödülleri kapsamında en iyi komedi dizisi kadın oyuncusu ödülünü kazandı. 

ECEM ERKEK YENİ PROJESİNİ DAYI SHOW'DA AÇIKLADI

Geçtiğimiz günlerde dijital bir platformda yayınlanan komedi programı Dayı Show'a konuk olan Ecem Erkek yeni projesi hakkında bilgi verdi.

En son Güldür Güldür Show'da oyunculuk performansı sergileyen Ecem Erkek'e 12 ayrı projeden teklif gelmişti. Bu haberi doğrulayan başarılı oyuncu, hangi projede yer alacağı konusunda kararını verdiğini açıkladı. 

Erkek, bir komedi projesinde yer alacağını, aynı zamanda da bir dizide oynayacağını söyledi. Projenin ismi hakkında henüz açıklama yapmayan yetenekli oyuncu, başlayacağı dizinin mevcut dizilerden biri olmadığını, bir projeye arkadan dahil olmak istemediğini söyledi.

ECEM ERKEK EŞİ KİMDİR? 

Güldür Güldür'ün 'Naime'si Ecem Erkek'in eski eşi Yüce Armağan Erkek kimdir? Kaç yaşındadır? Güldür Güldür'ün 'Naime'si Ecem Erkek'in eski eşi Yüce Armağan Erkek kimdir? Kaç yaşındadır?

Ecem Erkek, 2016'da kendisi gibi oyuncu olan Yüce Armağan Erkek ile nikah masasına oturdu. 

Ancak bu evlilik 2020'de son buldu. 

YORUMLAR 4
  • Kayı boylu 3 ay önce Şikayet Et
    Zaten bu insanlar köpeğini anlatmış umarım büyük alkış almıştır yahu insana değer vermeyen binlerce çocuğun sivilin katledildiği umrunda değil dir bu tiplerden bu yakışır.
    Cevapla
  • Aktolga 3 ay önce Şikayet Et
    Köpek de bir canlı seven olur sevmeyen olur. yılanı da herkes sever mi sevmez. Nedir bu köpek sevme hastalığı yarışı. Köpeği çok çok sevenleri ölünce beraber öbür dünyaya gitmeli
    Cevapla
  • sezayi 2 yıl önce Şikayet Et
    aile olmak hele hele evlilik her babayiğidin harcı değildir.baba yiğidin tarifini bile değiştirdi t.karamollaoğlu.
    Cevapla
  • cemil 2 yıl önce Şikayet Et
    parayı bulunca evlilik bitiyor
    Cevapla