Kuruluş Osman 'Mari' Şeyma Korkmaz kimdir? Şeyma Korkmaz kaç yaşında ve nereli? Ünlü eşi...

Kuruluş Osman'da Mari karakterine hayat veren Şeyma Korkmaz'ın kim olduğu oldukça şaşırttı. Peki Şeyma Korkmaz kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Şeyma Korkmaz'ın eşi kimdir? İşte hakkında araştırma yapılan Şeyma Korkmaz hakkında detaylar...

Kuruluş Osman 'Mari' Şeyma Korkmaz kimdir? Şeyma Korkmaz kaç yaşında ve nereli? Ünlü eşi...
Kuruluş Osman 'Mari' Şeyma Korkmaz kimdir? Şeyma Korkmaz kaç yaşında ve nereli? Ünlü eşi...
GİRİŞ 19.01.2022 17:47 GÜNCELLEME 19.01.2022 17:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

20 Aralık 1988'de Eskişehir'de dünyaya geldi. Annesinin adı Sabriye, babasının adı Kadri'dir. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir. 

İlk öğrenimini Eskişehir'de tamamladıktan sonra taşındığı Çanakkale'de liseden mezun oldu. Lisede resim bölümünde eğitim alan Korkmaz, bir yandan da fotomodellik yapmaya başladı. Ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği bölümüne girdi ve burayı başarı ile tamamladı. 

ŞEYMA KORKMAZ'IN OYUNCULUK KARİYERİ

İlk profesyonel deneyimini 2011'de 'Hayata Beş Kala' isimli dizide yaşadı. Burada canlandırdığı 'Yağmur' karakterinin ardından gündüz kuşağı dizisi 'Beni Affet'te başrol olarak yer aldı.6 sene boyunca bu dizide boy gösteren Korkmaz, bu sayede adını duyurmaya başladı. 

En son 'Öyle ya da Böyle' filminde oyunculuk performansı gösteren Korkmaz şimdi de ATV ekranının fenomen dizisi Kuruluş Osman'da rol alacak. 

Şeyma Korkmaz'ın oynadığı film ve diziler şöyle:

  • 2011 - Hayata Beş Kala (Dizi)

  • 2012-2018 - Beni Affet (Dizi)

  • 2020 - Öyle ya da Böyle (Film)

  • 2021 - Kuruluş Osman (Dizi)

ŞEYMA KORKMAZ EŞİ VE ÇOCUĞU

Oyuncu Korkmaz, Beni Affet adlı dizisinde tanışıp birliktelik yaşadığı meslektaşı Cüneyt Mete ile 1 Mayıs 2019'da nikah masasına oturdu. Mutlu çiftin henüz bir çocuğu yok. 

YORUMLAR 1
  • Vakkas 2 yıl önce Şikayet Et
    Bozuk mal para etmez diyenlere nispet millet defolu mal alar oldu. Artık nesep genişlemesi en yaygın hastalık olmuştur. Lütfen prim vermeyin şu haleler jalellere
    Cevapla