MasterChef Ateş kimdir ve nerelidir? MasterChef Ateş elendi mi? Son bölümde...

MasterChef’e yedek kadrodan dahil olan Ateş elendi mi? MasterChef Ateş, hal ve hareketleri ile seyircide merak uyandırdı. Genç yarışmacı MasterChef Ateş Durukan kaç yaşındadır ve nerelidir? MasterChef Ateş kimdir? MasterChef Ateş'in annesi ve hakkında bilgiler...

MasterChef Ateş kimdir ve nerelidir? MasterChef Ateş elendi mi? Son bölümde...
MasterChef Ateş kimdir ve nerelidir? MasterChef Ateş elendi mi? Son bölümde...
GİRİŞ 01.11.2021 09:17 GÜNCELLEME 01.11.2021 09:17

Masterchef Türkiye 11 Eylül akşamı yayınlanan bölümünde yedeklerin bulunduğu kadrodaki rakipleri ile ettiği mücadele sonucunda birinci olan Ateş, ana kadrodaki yerini kaptı. İbrahim'in ardından ana kadroya dahil olan Ateş'in kim olduğu merak konusu oldu. İşte Mert Ateş Durukan hakkında bilinmeyenler... 

MasterChef Mert Ateş Durukan 2002 İzmir doğumludur. Ailesinin tek çocuğudur. İlköğrenimin ardından lisede Aşçılık bölümünde eğitim gördü.

8-9 yaşlarındayken mutfağa giren MasterChef Ateş, bu konudaki yeteneğinin üzerine gitti. Bu sene MasterChef Türkiye programına katılan ve jüri üyeleri tarafından tabağı onaylanan Ateş, ilk 16'nın olduğu ana kadroda olamasa da yedeklerin bulunduğu grupta yerini almıştı. Bu hafta ise, yedeklerden ana kadroya dahil olan 3'üncü isim olarak öne çıktı. 

18 yaşındaki yarışmacı MasterChef Ateş, yaşının küçük olmasına aldanılmamasını talep etti ve yarışmaya kendini kanıtlamaya geldiğini söyledi. 

MESLEĞİ UĞRUNA EVİNDEN AYRI KALDI

Bu mesleği yapmak için evinden ayrı kaldığını ifade eden Ateş, Aşçılık bölümünü okumak için evine 4 saat uzaklıktaki liseye gitti. Kimi zaman maddi durumunun iyi olmadığını, böyle zamanlarda yemeklerin malzemelerini öğretmenlerinin aldığına dikkat çeken Ateş, bu melek için çok şey feda ettiğini aktardı. 

İBRAHİM ELEMİŞTİ, İBRAHİM'DEN SONRA KADROYA GİRDİ

MasterChef Ateş, 4 Ağustos akşamı yayınlanan bölümde tam ana kadroya girecekken, İbrahim'in daha başarılı seçilmesi sonucunda yedeklerde kaldı.

11 Eylül akşamı yayınlanan bölüm ile MasterChef Ateş ana kadroya dahil oldu.

12 Eylül akşamı ise girdiği potada en kötü tabağı çıkaran İbrahim yarışmaya veda etti. 

MASTERCHEF ATEŞ'İN ANNESİ 

Annesi ile birlikte yaşayan MasterChef Ateş, 9-10 yaşlarındayken mutfağa girmek zorunda kaldı. Annesi işten gelene kadar yemekleri hazırladı ve bu sayede yeteneğini keşfetti.

Babasının turizm sektöründe olduğu bilinen Ateş'in annesi de muhasebeci. 

Annesine olan düşkünlüğüne değinen MasterChef Ateş, ana kadroya dahil olmasının ardından 'Benim hayatım sadece annemden ibaret. Onun hayatını kurtarmak için bu benim bir yolumdu. Hayatım boyunca bunun için çabaladım." ifadeleri ile stüdyodakileri duygulandırdı. 

MASTERCHEF ATEŞ ELENDİ Mİ?

Bu hafta Ateş potaya girdi. Elenen isim Ateş oldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL