Yalancı dizisi oyuncuları kimdir? Yalancı dizisi final bölümü...

Yalancı dizisinin yayın günü değişti. Show TV'nin dizisi Yalancı güçlü oyuncu kadrosu ile piyasaya giriş yaptı. Ancak izlenme oranı olarak istediği verimi alamayan dizinin reytingleri oldukça düşük kaldı. Bunun üzerine Show TV dizi hakkında yeni bir karar verdi. Peki Yalancı dizisi final mi yapıyor? Yalancı oyuncuları kimdir? Yalancı dizisi son bölüm...

Yalancı dizisi oyuncuları kimdir? Yalancı dizisi final bölümü...
Yalancı dizisi oyuncuları kimdir? Yalancı dizisi final bölümü...
GİRİŞ 23.11.2021 21:17 GÜNCELLEME 23.11.2021 21:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

17 Eylül akşamı Show TV ekranında Yalancı dizisi ilk bölümü ile izleyicinin karşısına geçecek. Dikkat çekici ve başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin hikayesi oldukça merak edildi. Yalancı, son bölümde oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. 

Oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İrem Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin ve Emir Çubukçu bulunmaktadır. Peki Yalancı isimli dizide rol alan oyuncular kimdir? İşte o oyuncular hakkında bilgiler... 

YALANCI DİZİSİ HANGİ GÜN?

Yalancı dizisi cuma günleri seyirci ile buluşuyordu. Show Tv bir değişikliğe gitti ve dizinin yayın tarihini değiştirdi. Bundan sonra Yalancı Salı günleri ekrana gelecek. 

YALANCI FİNAL Mİ YAPIYOR?

Yabancı bir diziden uyarlanan Yalancı dizisinin oyuncu kadrosu oldukça başarılı isimlerden oluşuyor. Dikkat çekici de bir konuya sahip olan dizi TV ekranlarında umduğunu bulamadı. İlk sıraya yerleşmeyi bekleyen Yalancı'nın reytingleri alt sıralarda görüldü. Bunun üzerine harekete geçen Show TV'den final kararı gelir mi diye beklenirken, sonuç farklı oldu.

Show TV ekibinin kararı doğrultusunda dizi yayın hayatına devam edilecek. Ancak tanıtımlar daha fazla artırılarak, yükseliş hedeflenecek. 

YALANCI OYUNCU KADROSU

İşte Yalancı dizisinin oyuncu kadrosu... 

YALANCI 'DENİZ' KİMDİR? BURÇİN TERİZOĞLU'NUN HAYATI

Burçin Terizoğlu, 9 Mart 1980'de dünyaya geldi. 5 yaşında oyunculuğa başladı. 17 yaşındayken bir klipte oynadı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Özel Sahne Diksiyon eğitimi aldı. Kadın İsterse dizisi ile ülke çapında iyice tanındı.

Ezel, Merhamet, Kurşun, Hakan Muhafız gibi popüler dizilerde başrol oynadı. 2008'de aynı projede yer aldığı Murat Yıldırım ile nikah masasına oturdu. Bu evlilik 2014'te son buldu. Bir dönem İlker Kaleli ile birliktelik yaşadı. 

YALANCI 'EMİR' KİMDİR? SALİH BADEMCİ'NİN HAYATI

15 Ağustos 1984'de İzmir'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü tamamladı. 

Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin ve Kırmızı Oda gibi dizilerde rol aldı. 20 Ağustos'ta meslektaşı İmer Özgün ile dünya evine girdi. 

YALANCI 'YASEMİN' KİMDİR? HAZAL TÜRESAN'IN HAYATI

20 Temmuz 1985'te Ankara'da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 

2008'de TV projelerinde yer almaya başladı. Fazilet Hanım ve Kızları, Ufak Tefek Cinayetler, Atiye, Mucize Doktor gibi dizilerde rol aldı. 

YALANCI 'MURAT' KİMDİR? CEMAL TOKTAŞ'IN HAYATI

Cemal Toktaş 14 Ocak 1983'te İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı tamamladı. Kendisi gibi oyuncu olan Nergis Öztürk ile evlidir.

Sıla, Doktorlar, Yıların Öcü, Meryem, Bizim Hikaye, Vurgun, Uyanış: Büyük Selçuklu gibi dizilerde rol aldı. 

YALANCI 'OKAY' KİMDİR? ŞAHİN IRMAK'IN HAYATI

29 Eylül 1981'de İzmir'de dünyaya geldi. Çok Güzel Hareketler Bunlar programı ile şöhret kazandı. Birçok dizi ve filmde rol aldı. 

2018'de meslektaşı Asena Tuğal ile nikah masasına oturdu.

Irmak, Ekim 2015'te 'uyuşturucu kullanmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı. 

YORUMLAR 1
  • gezgin 2 yıl önce Şikayet Et
    ingiliz romandan derleme doktor sapık çıkacak daha..polis kızada tecavüz edecek ortalık karışacak))))))))))))))))
    Cevapla