MasterChef Araz kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Araz Aknam'ın ünlü eşi...

MastercChef'e yedeklerden dahil olan Araz Aknam hal ve tavırları ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. Peki Araz elendi mi? Ana kadroya dahil MasterChef yarışmacısı Araz'ın ünlü olan eşi herkesi şaşırttı. Peki MasterChef Araz Aknam'ın eşi kimdir? İşte Araz Aknam aslen nereli? İşte hayatı ev hakkında tüm bilinmeyenler...

MasterChef Araz kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Araz Aknam'ın ünlü eşi...
MasterChef Araz kimdir ve aslen nerelidir? MasterChef Araz Aknam'ın ünlü eşi...
GİRİŞ 20.12.2021 09:02 GÜNCELLEME 20.12.2021 09:02

Araz Aknam, 26 Temmuz 1990'da İran’ın başkenti Tahran’da dünyaya geldi. Asıl adı Araz Aghnami Aknam’dır. Aslen İranlı'dır ve Azeri'dir. Annesi ise Türk'tür. Aknam Türkiye Milli Amerikan Futbolu Takımı'nın oyuncusudur. 

1996'ya kadar ailesi ile birlikte İran'da yaşayan MasterChef Araz, daha sonra İstanbul'a taşındı. Lise öğreniminin ardından Yeditepe Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği bölümünü başarı ile tamamladı. 

SPOR KARİYERİ

Eğitim sürecinin ardından gittiği Amerika'da 2012-2016 arasında hayatına devam etti. Daha sonra İstanbul'a dönüş yapan Araz Aknam, Türkiye Milli Amerikan Futbolu Takımı'nda forma giydi. Türk Milli Takımı tarafından kadroya dahil edilen Aknaz ilk kez, 2012'de Romanya takımı ile girilen mücadelede yer aldı. Bu mücadele,  Türk Amerikan Futbolu tarihinde, Türkiye Takımı’nın Romanya Takımını (61-0) yendiği 'ilk resmi maç' olarak kabul edilmektedir.  Ayrıca basketbol ve karate sporlarında da aktif olarak bulundu. Bir dönem Fenerbahçe SK'de oynadı. 

Başarılı spor hayatında 10'dan fazla madalya ve ödül kazandı. Amerikan futbolu konusunda başarılı olan yarışmacı mutfakta da oldukça iddialı. 

Aknam, İngilizce, Azerice, Türkçe, Farsça, Almanca ve İspanyolca olmak üzere 6 dil bilmektedir. 

MASTERCHEF YOLCULUĞU

MasterChef Türkiye 2021'e katılan Araz, yedek yarışmacıların arasındaydı. Grubundaki yarışmalar ile girdiği mücadeleyi kazanan Aknaz, yarışmanın ana kadrosuna girmeyi başardı. 

MasterChef Araz, mutfağın bir hobisi olduğunu, ancak hobilerini çok ciddiye aldığını söylemektedir. 

MASTERCHEF ARAZ ELENDİ Mİ?

MAsterChef Araz, 19 Aralık gecesi yayınlanana bölümde elenip programa veda etti. 

MASTERCHEF ARAZ'IN EŞİ 

MasterChef Araz, ünlü Voleybolcu Ecem Alıcı ile nikah masasına oturdu.

Ecem Alıcı, bir dönem Galataray'da forma giymiş, şimdi ise Aydın BB'de oynayan bir sporcudur. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL