MasterChef Rabia kimdir ve nerelidir ? MasterChef Rabia elendi mi?

MasterChef'in ana kadrosuna dahil olan son isim Rabia potada yarışan isimlerden. Peki MasterChef Rabia elendi mi? MasterChef Rabia ağırbaşlılığı ve güler yüzü ile seyircinin takdirini kazanmayı başardı. Peki MasterChef Rabia kimdir? MasterChef Rabia kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? İşte MAsterChef Rabia'nın hayatı...

MasterChef Rabia kimdir ve nerelidir ? MasterChef Rabia elendi mi?
MasterChef Rabia kimdir ve nerelidir ? MasterChef Rabia elendi mi?
GİRİŞ 25.10.2021 09:06 GÜNCELLEME 25.10.2021 09:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

e Ekim akşamı yayınlanan yeni bölümünde MasterChef Türkiye yolcuğuna ana kadroda devam eden isim Rabia Nur oldu. MasterChef Rabia yedeklerin bulunduğu kadrodan ana kadroya geçen son yarışmacıdır. En son Şükrü'nün elenmesinin ardından yarışa dahil olan MasterChef Rabia'nın hayatı ve biyografisi...

MasterChef Rabia Nur 2000'de dünyaya geldi. Aslen Rizeli'dir.

İlk öğreniminin ardından Ortaköy Zübeyde Hanım Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'ni başarı ile tamamladı. Küçük yaşlardan itibaren mutfağa ilgi duyan Rabia, üniversite tercihini de bu çerçevede değerlendirdi. Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık Mutfak Sanatları Şef Eğitimi Bölümü'nden mezun oldu. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Ön Lisans Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü mezunudur. 

MASTERCHEF RABİA ELENDİ Mİ?

Bu hafta potada son 3’e kalan isim Masterchef Rabia oldu. Zorlu mücadelede elenen isim Rabia oldu. 

MEHMET ŞEFTEN MASTERCHER RABİA'YA İŞ TEKLİFİ

18 Ağustos akşamı yayınlanan bölümünde ana kadroya girme mücadelesinde elenen ve yedeklerde yolculuğuna devam eden MasterChef Rabia'ya Mehmet Şef'ten o akşam teklif geldi. 

Mehmet Şef, "Eğer MasterChef'te devam edemezsen ben sana iş teklif ediyorum. Eğer yedeklerden de MasterChef'e giremezsen benimle restoranda çalışabilirsin" ifadesini kullandı. 

YORUMLAR 1
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sahibine bağışlasın yolu açık olsun
    Cevapla