Ece Ronay kimdir ve aslen nerelidir? Ece Ronay kaç yaşında? Biyografisi...

Geçtiğimiz sene Mehmet Ali Erbil'in 8 yıl 10 yıla kadar hapis cezasını talep eden Ece Ronay'ın hayatı merak konusu oldu. Sosyal medyada söylediği şarkılar ile tanınan Ece Ronay hakkında araştırma yapılıyor. İşte Ece Ronay'ın hayatı ve biyografisi...

Ece Ronay kimdir ve aslen nerelidir?  Ece Ronay kaç yaşında? Biyografisi...
Ece Ronay kimdir ve aslen nerelidir? Ece Ronay kaç yaşında? Biyografisi...
GİRİŞ 21.12.2023 15:19 GÜNCELLEME 21.12.2023 15:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ece Ronay, 17 Kasım 1991'de dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlıdır. Şimdilerde 30 yaşındadır. 

İlk ve orta öğrenimini başarı ile tamamladı. Lise öğreniminin ardından Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun oldu. 

Küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duyuyordu. Sık sık şarkı söyleyen birkaç yıldır şarkı çıkarmaya başladı. İlk çıkardığı şarkı 'Karpuz' 76 milyon kez izlenme aldı. En son şarkısı ise 'Git Çatla' isimli parçadır.

Bir klibinde Mehmet Ali Erbil de oynadı. 

ECE RONAY MAHEKEMELİK OLMUŞTU

Şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları yayınlanmıştı. Bunun üzerine sosyal medyada gündem olmuştu. Mehmet ali Erbil için 8 yıldan 10 aya kadar hapsi istenmişti. 

Mehmet Ali Erbil kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil'in hayatı ve biyografisiMehmet Ali Erbil kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil'in hayatı ve biyografisi

ECE RONAY'A 50 BİN LİRALIK TEKLİF İDDİASI

Ronay, Adliye'den çıkarken gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmet Ali Erbil'in asistanının kendisini arayarak 50 bin TL para teklif ettiğini öne sürdü. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Beyefendinin asistanı gizli numaradan arayarak 50 bin lira teklif etti. Zaten yaptıklarının suçunu da asistanına ve menajerine atmaya çalıştı ama ses kayıtlarını da mı asistanı attı? Asistanı çok yetenekli bir insanmış.

MEHMET ALİ ERBİL ÖZÜR MÜ DİLEDİ?

Mehmet Ali Erbil, konuya ilişkin bir özür konuşması yaptı. ancak bu özür Ece Ronay'a değil, kamuoyunaydı. İşte o konuşma:

Daha fazla ince eleyip sık dokurum artık. Eleyip sık dokumadığımın farkına vardım. Bir tek yanlışım o. Özür diliyorum kamuoyundan yani.

ECE RONAY NİŞANLISI KİM, NEDEN AYRILDILAR?

Ece Ronay'ın nişanlısı, olayların odağında olan Mehmet Ali Erbil ile buluştu ve uzlaşmaya varmak istedi. Yemek yedikten sonra birlikte yemek yiyen ikili açıklama yaptı. Mehmeh Ali Erbil, "Mehmet kardeşim Ece Ronay'ın nişanlısı. Ben onun nişanlı olduğunu bile bilmiyordum. Mehmet'i olayları kapalım, üstünü örtelim diye davet ettim. Çünkü hem kamuoyu, hem biz, hem de o taraf çok rahatsız oldu. O da beni kırmadı, davetimi kabul etti geldi ve yemeğimi yedi" şeklinde konuşurken, Ece Ronay'ın nişanlısı da bu açıklamayı onayladı ve Mehmet Ali Erbil'e teşekkür etti.

Bu görüşmenin ve açıklamanın haberini alan Ece Ronay nişanı attı. Sosyal medyadan ise şu açıklamayı yaptı:

NİŞANI ATTIĞI ADAMLA EVLENDİ!

Ece Ronay, bu olaylardan birkaç ay sonra nişanı attığı Mehmet Bey ile evlendi. 

YORUMLAR 2
  • Melek 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılların kurdu olduğunu biliyorsun ya o yüzden mi klip yaptın
    Cevapla
  • ucrun 2 yıl önce Şikayet Et
    bundan daha etkili reklam olamaz...
    Cevapla