Feyza Aktan kimdir ve nerelidir? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın asıl mesleği nedir?

Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın hayatı ve mesleği merak konusu oldu. Hakkında araştırma yapılan Feyza Aktan kimdir ve aslen nerelidir? Feyza Aktan'ın mesleği ne? Feyza Aktan oynadığı dizileri... İşte tüm bilinmeyenler...

Feyza Aktan kimdir ve nerelidir? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın asıl mesleği nedir?
Feyza Aktan kimdir ve nerelidir? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın asıl mesleği nedir?
GİRİŞ 11.08.2022 14:00 GÜNCELLEME 11.08.2022 14:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Feyza Aktan 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Antalyalı'dır. Asıl adının Fatma olduğuna ilişkin iddialar bulunmaktadır. 

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Aktan'ın moda ile yakından ilgili olduğu bilinmektedir. Yardımcı oyunculuk deneyimi vardır. 

Özcan Deniz'in yazıp yönettiği Senkron isimli dizide rol aldı. 

ÖZCAN DENİZ İLE EVLENDİ

8 Mart 2018'de uzun süre birliktelik yaşadığı Özcan Deniz ile dünya evine girdi. Bu evlilikten Kuzey isminde bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Bu evlilik 2019'da son buldu. 

ÖZCAN DENİZ'E ŞİDDET DAVASI AÇTI

Aktan, evlilikleri son bulduktan sonra Özcan Deniz'e, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesi ile dava açtı. Deniz, 'yaralama' suçundan ötürü 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile yargılandı.

FEYZA AKTAN ÖZCAN DENİZ'İ DARP ETTİ!

Boşanmanın ardından davalık olan çift bu kez de şiddet olayı ile gündemde. Feyza Aktan'ın evine gelen eski eşi Özcan Deniz'i eve almadığı, dışarıda darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Darp sırasında Özcan Deniz'in kıyafetlerinin parçalandığı görünüyor. 

FEYZA AKTAN: PİŞMAN DEĞİLİM

Özcan Deniz'i darp ettiğine ilişkin fotoğrafların gün yüzüne çıkmasının ardından Aktan'ın açıklaması şöyle:

Uzun süredir zorlu bir süreçten geçiyorum. Medyaya servis edilen görüntüler de yaşananlardan hiç pişman olmamakla birlikte asla taviz vermeyeceğim bir olayın sonucuydu. Yaşadığım süreçlerle ilgili yakın bir zamanda açıklama yapacağım. Sevgiler...

Erkan Özarman kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ'dan, adı skandala karışan Erkan Özerman'a tazminat davası...Erkan Özarman kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ'dan, adı skandala karışan Erkan Özerman'a tazminat davası...

YORUMLAR 1
  • ismi lazım değil 1 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz bi haber
    Cevapla