Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Fulya Öztürk'ün ailesi...

CNN Türk özel haberler şefi olarak görev yapan Fulya Öztürk'ün hayatı ve merak konusu oldu. Sosyal medya sıkça gündem olan Fulya Öztürk evli mi? Fulya Öztürk ailesi ve hakkında tüm bilinmeyenler...

Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Fulya Öztürk'ün ailesi...
Fulya Öztürk kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Fulya Öztürk'ün ailesi...
GİRİŞ 20.10.2023 09:52 GÜNCELLEME 20.10.2023 09:52
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Fulya Öztürk 5 Ocak 1989'da Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Adanalı'dır. Şimdilerde 34 yaşındadır.

Çocukluk dönemini Adana'da geçirdi. Ailesi, küçük yaşlarından itibaren avukat olmasını istiyordu. İlk ve orta öğreniminin ardından Adana Gündoğdu Koleji'nden mezun oldu. Lise yıllarındaki en büyük hayali İstanbul'a gitmek ve İletişim Fakültesi'ni kazanmaktı ve bir şekilde medyada çalışmaktı.

Ailesinin aksine avukat değil de gazeteci olmak istiyordu.  Sonunda hayalleri gerçek oldu ve Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı. Üniversiteye başladığı andan itibaren sektörün içinde yer almaya başladı. Diğer yandan da diksiyon dersleri aldı. 

Esra Erol kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Ünlü sunucu Esra Erol eski hali... Esra Erol kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Ünlü sunucu Esra Erol eski hali...

KARİYERİ

Üniversiteye devam ettiği yıllarda televizyonculuk kariyerine ilk adımını attı. Henüz 18 yaşındayken Doğan TV'de yayınlanan 'Staj On Air' programında, Star TV iç yapımlarda stajyer olarak görev aldı.

Profesyonel olarak işe başlaması ise 19 yaşındayken gerçekleşti. 2008'de CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda işe başladı. Burada uzun yıllar meslek hayatına devam eden Öztürk, 2 yılın ardından CNN TÜRK Haber Merkezi'nde görev aldı. 3 yıl boyunca burada kurgu operatörü olarak çalıştı. Bu görevine devam ederken çok sayıda önemli belgesel ve haberde kendini kendini gösterdi. 

2013'te sahalara indi ve muhabirlik yapmaya başladı.

Genç yaşta edindiği mesleki tecrübeler ve başarılarından ötürü 'Yılın muhabiri' ve "Ermenistan sivil katliamı'" isimli haberi ile 'En iyi özel haber' ödüllerine layık görüldü. 

Ayrıca, TED ve Gündoğdu Koleji'nde öğrencilere yönelik seminer verdi. 

FULYA İLE UMUDUN OLSUN'U SUNDU 

15 senedir sektörün içinde performans gösteren gazeteci 2021 itibari ile Fox Tv ekranında yayınlanan 'Fulya ile Umudun Olsun' isimli programı sundu. 

Didem Arslan Yılmaz kimdir ve aslen nerelidir? Didem Arslan Yılmaz'ın asıl mesleği ne? Ünlü eşi...Didem Arslan Yılmaz kimdir ve aslen nerelidir? Didem Arslan Yılmaz'ın asıl mesleği ne? Ünlü eşi...

Şimdilerde ise CNN Türk'te Özel Haberler Şefi olarak görev yapmaktadır. 

FULYA ÖZTÜRK EVLİ Mİ?

Sunucu Fulya Öztürk bekardır. 

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir? Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy hakkında bilinmeyenlerGazeteci Mehmet Akif Ersoy kimdir? Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy hakkında bilinmeyenler

YORUMLAR 54
  • emekli 4 ay önce Şikayet Et
    Adana.lı olması bize gurur veriyor.Bende aynı semtte seyhanda oturuyorum ve hemşerimizi büyük bir gururla seyrtediyoruz.
    Cevapla
  • Alphan İnan 4 ay önce Şikayet Et
    Allah(C.C)zor görevinde yar ve yardımcısı olsun.İnşa Ellah.
    Cevapla
  • Mete Han 4 ay önce Şikayet Et
    Fulya kızım tam bir gazeteci. Cesaretiyle, dik duruşuyla, duygularıyla ve dosdoğru oluşuyla. Ben kendisini ilk defa deprem haberlerinde gördüm. Sonra Karabağ haberlerinin videolarını izledim. Kendisine kızım dedim. Şimdi de Gazze'de. Allah uzun ömürler versin. Daha nice başarılar diliyorum.
    Cevapla
  • Izzet Uzun 4 ay önce Şikayet Et
    Fulya kimin kızıdır bilemem ama benim manevi kızım olduğunu bilirim. İnşaallah güzel ahlakı değişmez.
    Cevapla
  • zorbey 4 ay önce Şikayet Et
    maasallah ,tas gibi yüregi var,bize böyle güzel insanlar lazim,.anasindan babasindan allah razi olsun,güzel ailenin güzel cocugu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle