Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir ve kaç yaşındadır? Nursel Ergin'in hayatı

Gelinim Mutfakta programının sevilen sunucusu Nursel Ergin'in seyircinin büyük ilgisini görüyor. Uzun zamandır Gelinim Mutfakta sunuculuğunu yapan Nursel Ergin kimdir ve aslen nerelidir? Nursel Ergin ünlü eşi kim? İşte Nursel Ergin hayatına ilişkin tüm bilgiler...

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir ve kaç yaşındadır? Nursel Ergin'in hayatı
Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir ve kaç yaşındadır? Nursel Ergin'in hayatı
GİRİŞ 04.10.2022 14:41 GÜNCELLEME 04.10.2022 14:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980’de İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Trakyalı'dır. Şimdilerde 42 yaşındadır. 

Çok küçük yaştayken babasının alkol sorunundan ötürü anne ve babası evliliğine son verdi. Boşanma neticesinden Nursel Ergin ve abisi yetiştirme yurduna verildi. 11 yaşına dek yetimhanede büyüdü. Ardından amcasının yanında yaşamaya başladı. 18 yaşında bir evlilik yaptı. 

Gelinim Mutfakta sunucu sisteminde yeni dönem! Gelinim Mutfakta sunucusu kesinleşti mi? Daimi olarak...Gelinim Mutfakta sunucu sisteminde yeni dönem! Gelinim Mutfakta sunucusu kesinleşti mi? Daimi olarak...

OYUNCULUK YAPTI

2008'de, dönemin popüler yarışması Var mısın Yok musun'a katıldı.100 bölümden fazla programda devam etti. 

Yarışmacılar arasında oldukça dikkat çeken Nursel, program boyunca izleyicilerin sevgisini kazandı. Yarışma programında 201 Bin YTL kazandı. 

Programdan sonra projelerden teklif alan Nursel Ergin oyunculuğa adım attı. İlk oyunculuk deneyimini TRT1'de yayınlanan Cam Kırıkları dizisinde kazandı. Ardından Gün Akşam Oldu isimli dizide boy gösterdi.

Bu oyunculuk performansının ardından yemek programı sunmaya başladı. 

NURSEL ERGİN PROGRAMLARI

Kanal D'de Mutfağım isimli programın sunuculuğunu yaptı. Ardından Show TV'de yayınlanan Nursel'in Mutfağı'nda sunuculuk yaptı. İşte Nursel Ergin'in sunduğu programlar:

  • Mutfağım (Kanal D)

  • Nursel'in Mutfağı (Show TV)

  • Nursel'in Konukları (Star TV)

  • Nursel'in Evi (Show TV)

  • Nursel'le Evin tadı (Kanal D)

  • Gelinim Mutfakta

NURSEL ERGİN EŞİ

Nursel Ergin’in 1998'de bir evlilik yaptı. Bu evliliğinde bir kız çocuğu sahibi oldu. 2003'te evliliği boşanma ile sonuçlandı.

2018'de, İş adamı ve basın mensubu Ergin Akyer ile hayatını birleştirdi. Bu evliliği hala devam etmektedir. 

NURSEL ERGİN GELİNİM MUTFAKTA'DA

Nursel Ergin, başarılı sunuculuk kariyerine şimdi de Gelinim Mutfakta sunuculuğunu ekledi.

Gelinim Mutfakta'ya bomba transfer! Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Var mısın Yok musun yarışmacısı!Gelinim Mutfakta'ya bomba transfer! Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Var mısın Yok musun yarışmacısı!

Her hafta farklı bir ismi konuk sunucu olarak ağırlayan Gelinim Mutfakta ekibi Nursel Ergin'e teklif götürdü. Bu teklifi kabul eden Nursel Ergin, bu hafta boyunca Gelinim Mutfakta'nın sunucu koltuğunda oturacak. 

AYDA BİR GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU MU OLACAK

Bundan yaklaşık bir ay önce Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu yapan Nursel ergin, yeniden bu hafta programda boy gösterecek. Peki Nursel Ergin, bu periyotla, ayda bir sunucu mu olacak?

Songül Karlı'da yaklaşık 1 ay arayla, Nursel Ergin de yaklaşık bir ay ara ile programda sunucu oldu. Konuya ilişkin net bir açıklama yok ancak ayda bir bu sunuculuğun devam edeceği öngörülüyor. 

Gelinim Mutfakta sunucu sisteminde yeni dönem! Gelinim Mutfakta sunucusu kesinleşti mi? Daimi olarak...Gelinim Mutfakta sunucu sisteminde yeni dönem! Gelinim Mutfakta sunucusu kesinleşti mi? Daimi olarak...

YORUMLAR 6
  • Erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaliteli,seviyeli, güzel.
    Cevapla
  • Sirin Gül-Kilic 1 yıl önce Şikayet Et
    cok gülec ve güzel bir Hanim bence. Cok saglikli düsünceli mutfak programlari cok güzel sunabilen ve tüm programmlarini izledim. Basarili bir sunucu. Daim olsun bu basarilari.
    Cevapla
  • Suzan 2 yıl önce Şikayet Et
    Canım kızım nursel sen her şeye yakışırsın başarıların daim olsun
    Cevapla
  • YILDIZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel insan asil hanımefendi ..Cook başarılı . hayranlıkla saatlerce izleyebilirim diyebileceğim çekici güleç ve güzel kadın...herşeyin en iyisine layık sın gülen yüzün hiç solmasın Allah'a emanet ol iyiki varsın TV zevkimi doldurdun
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Nursel Ergin tam bir hanımefendi.Gelinim mutfağa çok yakıştı.Yüzü daima gülsün.AMİN
    Cevapla
  • çoktanım efenddi 2 yıl önce Şikayet Et
    bir sanatci
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle