Ogeday Girişken kimdir ve kaç yaşındadır? Ogeday nereli? Survivor Ogeday biyografisi...

2017 Survivor'da şampiyonluk elde eden, Survivor 2022'de de yeniden yarışmaya dahil olan Ogeday Girişken'in hayatı merak konusu oldu. Alparslan: Büyük Selçuklu'da da oyunculuk yapan Ogeday Girişken kimdir ve aslen nerelidir? Ogeday Girişken kaç yaşında? İşte Ogeday Girişken oynadığı diziler ve hakkında tüm bilinmeyenler...

Ogeday Girişken kimdir ve kaç yaşındadır? Ogeday nereli? Survivor Ogeday biyografisi...
Ogeday Girişken kimdir ve kaç yaşındadır? Ogeday nereli? Survivor Ogeday biyografisi...
GİRİŞ 29.06.2022 15:45 GÜNCELLEME 29.06.2022 15:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ogeday Girişken 1992'de Adana'da dünyaya geldi. Aslen Adanalı'dır. Şimdilerde 30 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. Ardından Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü'nden başarı ile mezun oldu. 

Küçük yaşlardan itibaren spor ile iç içe olan Girişken hobi olarak başladığı kürek sporunda oldukça başarılı olunca, bu işi profesyonel olarak yapmaya başladı. Yaklaşık 10 yıl boyunca Fenerbahçe'de lisanslı sporcu olarak görev aldı. 

Spor hayatındaki başarılarından ötürü dünya çapında da adından söz ettirdi. 2017'de hayalini kurduğu Survivor yarışmasına başvurdu ve başvurusu kabul edildi. 

SURVİVOR OGEDAY! 

2017'de katıldığı Survivor Ünlüler Gönüller yarışmasında finale kadar yükselmeyi başardı. Yarışma boyunca halkın sevgisini ve duruşu ile takdirini kazanan Ogeday Girişken, finale kadar yükseldi.Finalde Adem Kılıççı ile son ikiye kalan Survivor Ogeday, oylamadan galip çıkaracak 2017 şampiyonluk kupasını kaldırmayı başardı. 

Ayrıca 2019'da Suvivor Türkiye Yunanistan'da konuk olarak yer aldı. Şimdi ise Survivor All Star'da yer almaktadır. 

2022 Survivor All Star'a katıldı. Bu yarışmada da derece elde edemeden adaya veda etti. 

OGEDAY GİRİŞKEN OYUNCULUK HAYATI

Survivor yarışması sayesinde ülke çapında tanınan ve sevilen Ogeday Girişken, programın ardından birçok projeden teklif aldı. Gelen teklifleri değerlendiren Ogeday Girişken 2018'de ilk oyunculuk tecrübesini Bir Litre Gözyaşı dizisi ile yaşadı. Buradaki oyunculuk performansının ardından birçok dizide boy gösterdi.

OGEDAY GİRİŞKEN DİZİLERİ 

Ogeday Girişken'in bugüne dek rol aldığı diziler şöyle: 

  • 2018 - Bir Litre Gözyaşı (İnternet dizisi)

  • 2019-2020 - Savaşçı (İnternet dizisi)

  • 2021 - Aşk 101 (İnternet dizisi)

  • 2021 - Sihirli Annem (İnternet dizisi)

  • 2021- Alparslan: Büyük Selçuklu (Dizi)

OGEDAY GİRİŞKEN UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU'DA

Survivor'daki başarısının ardından çok sayıda dizide boy gösteren oyuncu Ogeday Girişken şimdi de TRT1'in tarih dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da Çortunel karakterini canlandırmaktadır. Dizide, Sultan Alparslan ile olan savaş sahnesi ile ön plana çıkan Girişken, yeteneği ile adından söz ettirdi.  

YORUMLAR 1
  • ..... 1 yıl önce Şikayet Et
    Acunn Ademin şampiyon olmasını umuyor, Acunun mosheli patronu ise "Nisa olacak ulan" demek istiyor. Yani yarışma eurovizyonun iplerini elinde tutan ülkenin elinde, sonuç belii.
    Cevapla