Nermin Gül kimdir ve aslen nerelidir? Kanal 7 eski sunucusu Nermin Gül biyografisi

Yemek programlarının vazgeçilmez ismi Nermin Gül , televizyon projelerinin yanı sıra başka projelerle de takipçilerinin karşısına çıkıyor. Kanal 7 ekranında 'Nermin'in Enfes Mutfağı'nı sunan Nermin Gül Acun Medya ile yeni bir anlaşma imzaladı. Sosyal medyada da oldukça sık gündeme gelen Nermin Gül kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte Nermin Gül hayatı ve biyografisi...

Nermin Gül kimdir ve aslen nerelidir? Kanal 7 eski sunucusu Nermin Gül biyografisi
Nermin Gül kimdir ve aslen nerelidir? Kanal 7 eski sunucusu Nermin Gül biyografisi
GİRİŞ 23.11.2022 12:53 GÜNCELLEME 23.11.2022 12:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Nermin Gül Öztürk, 1983'te İstanbul'da dünyaya geldi. Boşnak asıllıdır. Şimdilerde 39 yaşındadır. 

İlk, orta ve lise öğrenimin ardından görücü usulü bir evlilik yaptı. Yemek yapmaya evlendikten sonra başlayan Nermin Gül Öztürk, mutfak sanatlarını çok sevdi ve yeteneğinin üzerine gitti. Zaman içinde yaptığı yemekleri sosyal medya hesabı üzerinden yayınlamaya başladı. Kısa sürede büyük bir etkileşim alan Öztürk, çok sayıda TV programında yemek yaptı. Özellikle 'Boşnak Böreği' tarifi ile birçok programda boy gösterdi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden çok sayıda takipçiye sahip olan Nermin Gül, zamanla işleri büyüttü. Eğitmen şeflik yapmaya başladı. 

Hatice Kübra Tongar kimdir ve kaç yaşındadır? 'Bağırmayan Anneler' yazarının hayatı ve biyografisi...Hatice Kübra Tongar kimdir ve kaç yaşındadır? 'Bağırmayan Anneler' yazarının hayatı ve biyografisi...

 NERMİN GÜL TELEVİZYON ERKANINDA! 

Nermin Gül Öztürk, çok sayıda yemek programına konuk oldu. Eğitmen şef olarak katıldığı TV programlarında verdiği tarifler ile akıllara kazındı. 

2018'de TRT1'de 'Misafirim Var' isimli program sunmaya başladı. Her gün farklı bir eve konuk olan Nermin Gül Öztürk, misafir konsepti ile yaptığı yemekleri izleyici ile buluşturdu. Bu programda 150'ye yakın bölüm yer aldı. 

Şubat 2021 itibari ile Kanal 7'de yayınlanan 'Nermin'in Enfes Mutfağı' programını sunmaya başladı. Bu programdan sonra ise Beyaz TV'ye transfer oldu. 

NERMİN GÜL ÖZTÜRK KİTAP ÇIKARDI

Hayata çok küçük yaşlarda atılan Nermin Gül, başarı hikayesinden esinlenerek bir kitap çıkardı.

2020'de çıkardığı 'Hani Yapamazdım' isimli bu kitabında, başarı yolundaki mücadeleyi ve savaş ruhunu kaleme aldı. 

NERMİN GÜL ÖZTÜRK ACUN MEDYA İLE ANLAŞTI

Ekranların sevilen ve başarılı sunucusu Nermin Gül Öztürk, takipçilerini heyecanlandıran yepyeni bir proje ile geliyor. Acun Medya ile anlaşmayı imzalayan Öztürk, Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte çalışan Acunmedya Akademi'de temel aşçılık eğitimi verecek.

'Ocakta Yemeğim Var' konsepti ile Nişantaşı Üniversitesi'nde gerçekleşecek eğitime her eğitim grubundan insan katılabilecek. Ocak 2022 itibari ile başlayacak olan eğitimin sonunda katılımcılara özel sertifika verilecek. Eğitim programına, daha çok Nermin Gül takipçileri ve ev hanımlarının katılacağı öngörülüyor. 

Mikrodalga zararlı mı? Mikrodalga fırın gıdaların besin değerini düşürür mü? Mikrodalga zararlı mı? Mikrodalga fırın gıdaların besin değerini düşürür mü?

NERMİN GÜL EŞİ KİMDİR?

Nermin Gül, 2000'de Bir tekstil firmasında faaliyet gösteren Suat Öztürk ile dünya evine girdi. Bu evliliği boşanma ile neticelendi. 

Öztürk, ilk çocuğunu 18 yaşında kucağına aldı. 25 yaşında ise 3 çocuk dünyaya getirmişti. 

YORUMLAR 12
  • Ercan Demirel 1 yıl önce Şikayet Et
    Nermin hanımefendi,kibar,becerikli ve sevecen bir TV yüzü, programlarını zevkle izliyorum, tesettürün eşarp hariç bu şekline karşı olmama rağmen ,Nermin hanımefendi,modern giyimle bu nakıs fikirleri değiştirebilir.Rabbim ailesiyle sağlıklı ,mutlu ve bereketli devam versin...
    Cevapla
  • Gönül saatci Evcil 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok sıcak ve sevecen. Herkesin anlayabileceği şekilde anlatıyor, samimi. Başarılar canım kızım. Zaten başarılısınız bence.
    Cevapla
  • Cam aplam benim 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok becerikli aplam
    Cevapla
  • Yasemin murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde Nermin hanimdan pozitif enerji alıyoruz cokkkkk seviyoruz
    Cevapla
  • Yasemin murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben çok seviyorum izliyorum kahvaltı yaparken beğenerek severek izliyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle